Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2001-2007
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: четвер, 28 березня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2001-2007
25 листопада 2004,15:06 Версія для друку

В містах та районах області

Кремінський район: на виконання Указу Президента України "Про невідкладні заходи щодо завершення погашення заборгованості із заробітної плати" повністю ліквідовано заборгованість із заробітної плати в господарському комплексі району. За рахунок держбюджету працівникам Кремінського ЖЕК № 1проведена виплата у розмірі 21,9 тис. грн. Стабілізувалась ситуація із заборгованістю також у виробничому управлінні водопровідно-каналізаційного господарства.
Ровеньки: з початку листопада місцевими товаровиробниками вироблено 190 тонн борошна, 317,7 тонни хлібобулочних виробів, 6,5 тонн кондитерських виробів, 28 тис.дкл. пива, 73 тис.дкл. безалкогольних напоїв. Обсяг здобутку вугілля шахтами міста склав 7,822 млн. тонн з початку року. Річний план виконано на 142,2%. У місті працюють 41 котельна, які опалюють 298 житлових будинків, 24 школи, 18 дитячих садків, 15 лікувальних установ тощо.
Попяснянський район: За ініціативою голови райдержадміністрації Олександра Кравчука район співпрацює з міжнародними благодійними фондами. Так, отримано чергову партію гуманітарної допомоги від благодійного фонду "Hilfe Direkt". Завдяки цьому 157 багатодітних і малозабезпечених сімей району отримали гуманітарну допомогу носильними речами на суму 17 тис. грн. Крім цього, для районного краєзнавчого музею придбано оргтехніку та меблі на суму 9 тис. грн., на стадії завершення обладнання броньованого приміщення для збереження експонатів. Також проведено поточний ремонт приміщення районного Будинку культури на суму 7 тис. грн.

24 листопада 2004,16:56 Версія для друку

У Луганську відбулася позачергова сесія обласної ради.

У Луганську відбулася позачергова сесія обласної ради. Головне питання порядку денного обговорення політичної ситуації в країні. Сесія стала логічною відповіддю на події, що відбуваються цими днями у Києві після проведення другого туру Президентських виборів. Відкриваючи пленарне засідання голова обласної ради Віктор Тихонов закликав присутніх дати об’єктивну оцінку діям прибічників кандидата на посаду Президента України від опозиції та назвав їхні заяви спробою антиконституційного перевороту. Голова обласної держадміністрації Олександр Єфремов як депутат облради заявив, що у той час коли невелика група людей до оголошення офіційних результатів виборів намагається вирішити долю всього українського народу необхідно діяти спираючись на Конституцію України, забути про емоції і спиратися на здоровий глузд.
Підсумком роботи сесії стало прийняття рішення, яке, зокрема, передбачає можливість скликання у Харкові зборів депутатів місцевих рад всіх рівнів, заклик до ЦВК негайно оголосити результати виборів Президента України. Депутати доручили керівництву області, депутатам Олександру Єфремову та Віктору Тихонову довести рішення сесії до діючого голови країни та прийняли звернення депутатів обласної ради до жителів Луганщини, України, Президента нашої держави, а також до світової спільноти.

24 листопада 2004,16:55 Версія для друку

Не припустити антиконституційного перевороту, розколу України та зберегти громадській спокій у країні призвали сьогодні депутати Луганської обласної ради на позачерговій сесії обласної ради.

Не припустити антиконституційного перевороту, розколу України та зберегти громадській спокій у країні призвали сьогодні депутати Луганської обласної ради на п’ятнадцятій сесії обласної ради четвертого скликання. Депутати прийняли Звернення до народу України, Президента України, Верховної Ради України та Верховної ради АР Крим і обласним радам інших регіонів країни.
З метою забезпечення миру та громадської злагоди луганські депутати закликали український народ “прийняти як належне рішення Центральної виборчої комісії, незалежно від того подобається воно нам чи ні, покинути майдани міст та стати до праці на користь своїх сімей”. До Президента України депутати Луганської облради звертаються з проханням забезпечити мир та спокій у державі та передачу влади легітимно обраному Президентові. Від Парламенту України облрада вимагає надати правову оцінку діям місцевих рад, які своїми рішеннями грубо порушують Конституцію України. До Кримської Верховної ради та обласних рад депутати звернулися з тим, щоб не допустити в країні перевороту і не дозволити силовими методами узурпувати владу в державі. Звернення до ООН, ради Європи та всіх іноземних громадян, які перебувають зараз в Україні містить прохання утриматися від оцінок результатів виборів в Україні до їх офіційного опублікування.

24 листопада 2004,16:38 Версія для друку

Уровень газификации сельской местности Луганской области составит 50% к концу текущего года. – Николай Мухин.

'Уровень газификации сельской местности Луганской области составит 50% к концу текущего года' – заявил начальник управления строительства Луганской облгосадминистрации Николай Васильевич Мухин.
По его словам, в сельской местности области ожидается ввести в эксплуатацию 735 км газопроводов, что почти в половину превышает запланированные показатели на 2004 год. Начальник управления строительства облгосадминистрации отметил, что в соответствии с программой газификации сельских населённых пунктов по итогам 9-ти месяцев текущего года введено в эксплуатацию 430,8 км газовых сетей и газифицировано 7858 домов и квартир, что позволяет говорить об успешной реализации данной программы. Кроме того, уже в IV-ом квартале текущего года ожидается построить и ввести в действие 304,4 км газовых сетей и газифицировать 4500 домов и квартир.
Программа газификации сельских населённых пунктов Луганской области выполняется за счёт бюджетных средств, долевого участия предприятий, организаций и фермерских хозяйств, оказанием спонсорской помощи и привлечением средств населения путём создания кооперативов. Достижению положительных результатов, по мнению Николая Васильевича Мухина, во многом способствовало возросшее финансирование. Государственный бюджет выделил 4 млн. грн., областной и местный бюджеты – около 2,5 млн. грн., средства населения составили 14 млн. грн.

24 листопада 2004,16:38 Версія для друку

Підведено підсумки обласної акції з проведення безкоштовних флюорографічних обстежень мешканців Луганська.

Управлінням охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації підведені підсумки акції з проведення безкоштовних флюорографічних обстежень мешканців Луганська. Протягом жовтня та листопада поточного року у самих людних місціх міста - на двох центральних ринках та Луганському залізничному вокзалі було постійно працював пересувний цифровий флюорограф, за допомогою якого проводились безкоштовні профілактичні обстеження легень усіх бажаючих. За цей період обстежено 1 тис. 103 чол. За словами начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Юрія Хунова, обстеження за допомогою пересувного флюорографа буде надалі проводитись у місцях масового скупчення людей в усіх містах та районах області. Він також нагадав, що у липні поточного року за сприяння Кабінету Міністрів України Луганському обласному протитуберкульозному диспансеру були передані два пересувні цифрові флюорографи.

24 листопада 2004,16:35 Версія для друку

Грант Президента України на дослідження в області підготовки олімпійців одлержав науковець Луганського національного педуніверситету Ігор Максименко.

Грант Президента України виграв молодий науковець, завідувач кафедрою професійного і олімпійського спорту Луганського національного педагогічного університету Ігор Максименко. Область досліджень кандидата педнаук, доцента Ігоря Максименко торкається оптимізації процесу підготовки юних спортсменів. Молодий науковець ставить за мету дослідження якості тренувального процесу спортсменів, які спеціалізуються на спортивних іграх і легкій атлетиці. У рамках свого дослідницького проекту Ігор Максименко планує тісне співробітництво з Київським науково-дослідним інститутом із проблем фізичного виховання, та з ученими Академії фізкультури і спорту імені Лесгафта, що у Санкт-Петербурзі. Особливо вченого цікавить перспектива практичного застосування унікальних розробок російських вчених щодо методики визначення генетичної схильності людини до занять різними видами спорту.
Нагадаємо, що грант Президента України призначається главою держави на конкурсній основі у вигляді фінансової підтримки соціально важливих творчих та наукових проектів.

24 листопада 2004,16:31 Версія для друку

В містах та районах області

Лисичанськ: управлінням праці та соціального захисту населення профінансовано та виплачено державну соціальну допомогу 2482 малозабезпеченим сім’ям та сім’ям з дітьми на суму 118246 грн.. Виплачено компенсацію на бензин та транспортні витрати 60 інвалідам ВВВ, ЧАЕС, інвалідам загального захворювання та інвалідам дитинства на загальну суму 6502грн. Видано одну коляску-тренажер та дві інвалідні коляски інвалідам дитинства, II-ї групи та інваліду ВВВ. Надано благодійну допомогу продуктами та одягом 9 малозабезпеченим громадянам. Крім того, виплачено компенсацію на оздоровлення за 2004р. 42 ліквідаторам аварії ЧАЕС на загальну суму 984 грн., видано санаторно-курортну путівку до санаторію "Смерічка" м.Трускавець інваліду II-ї групи загального захворювання.
Біловодський район: Відповідно затвердженого графіку в управлінні Пенсійного фонду України в Біловодському районі працює "громадська приймальня" відділу пенсійного забезпечення. Протягом листопада на прийом звернулись 41 громадянин. За цей період зроблено 80 перерахунків розміру пенсій за наданими додатковими даними щодо заробітку та добутого стажу роботи. Відкрито 50 нових пенсійних справ. В повному обсязі профінансовані всі видатки з виплати пенсій.
Попяснянський район: у Комишуваській селищній раді відбулася нарада за участю голови Попаснянської райдержадміністрації Олександра Кравчука з питання будівництва полігону по захороненню твердих побутових відходів. Проаналізовано хід робіт на об’єкті, а також доручено організувати роботи на будівництві полігону у повний світовий день та у вихідні дні з метою освоєння до 1 грудня поточного року виділених коштів обласного фонду охорони навколишнього середовища у сумі 400 тис. грн.

23 листопада 2004,16:37 Версія для друку

Зростанням обсягів виробництва відзначається стабільна робота промислового комплексу Луганщини у листопаді.

Зростанням обсягів виробництва відзначається стабільна робота промислового комплексу Луганської області протягом листопада поточного року. Так, ВАТ "Алчевський меткомбінат" на сьогодні вже повністю виконав планові завдання на місяць, виробивши з початку листопада 261 тис. тонн агломерату, 147 тис. тонн чавуну, 180 тис. тонн сталі, 120 тис. тонн прокату. ВАТ "Алчевськкокс" з початку місяця виробив 118,5 тис. тонн коксу, що відповідає графіку виробничих завдань на листопад.
За даними управління промисловості облдержадміністрації, ТОВ "Линос" за 11 місяців поточного року планує переробити нафти на 6,2% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Сєверодонецьке ДВП "Обєднання Азот" у листопаді планує виробити продукції на 23% більше, ніж минулого місяця., ВАТ "Склопластик" - на 19,7% більше, ніж у жовтні. Підприємства базової хімії за 11 місяців 2004 року очікують виробити продукції на 6,6% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Також на 54% планують збільшити виробництво продукції підприємства з виробництва гумових виробів. За очікуваними підсумками, в листопаді поточного року провідні підприємства машинобудування вироблять товарної продукції на суму понад 105,6 млн. грн., що дорівнює показникам попереднього місяця. Відносно листопада минулого року ріст обсягів виробництва машинобудування становитиме 29,5%, приріст за підсумками 11 місяців становитиме 24,7%.

23 листопада 2004,16:34 Версія для друку

Більше 68 млн. грн. склали доходи Луганської області з початку листопада. - Головне фінансове управління облдержадміністрації.

Більше 68 млн. грн. склали доходи Луганської області з початку листопада. – За даними Головного фінансового управління Луганської облдержадміністрації, з початку місяця надійшло доходів по Луганській області на суму 68 млн. 141,16 тис. грн. Доходи до обласного бюджету становлять 26 млн.352 тис. грн. З держбюджету з початку листопаду на дійшло дотацій на суму 22 млн. 824 тис. грн., та цільових субвенцій – 8 млн. 162,1 тис. грн. Фактичні видатки по області за цей період склали 62,2% від запланованих. При цьому заробітна плата по області вже зараз профінансована на 77,5%

23 листопада 2004,16:33 Версія для друку

Блакитне паливо подано у перші будинки ще чотирьох сіл Луганщини.

Блакитне паливо подано у перші будинки ще чотирьох сел Луганської області. Луганщини. Урочисті мітинги з нагоди пуску в експлуатацію газопаропроводів та розвідних мереж загальною довжиною 20 км відбулися у селах Цілуйкове, Александропілі та Ляшковка, що у Білокуракінському районі, а також у селі Шишкове Слов’яносербського району. В урочистостях взяли участь голова Луганської обласної ради Віктор Тихонов, керівники районів, фахівці проектних і підрядних організацій, мешканці сіл. До кінця поточного року у цих селах планується газифікувати ще 199 будинків. Будівництво газопроводів здійснювалося за рахунок бюджетних коштів, спонсорської допомоги та коштів кооперативів мешканців сіл.
За програмою газифікації сільських населених пунктів області до кінця поточного року планується прокласти 505 км газових мереж та газифікувати 7 тис. 198 будинків. домов и квартир. Водночас, будівельники очікують на перевиконання річного завдання. Вони прогнозують за підсумками року ввести в експлуатацію 735 км газопроводів, що майже в половину більше від запланованого, та газифікувати майже вдвічі більше помешкань селян Луганщини.


Сторінки:
789101112131415161718192021

Архів по роках: | 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 |
Sub_Class with id 0 does not exist
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера