Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2001-2007
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: четвер, 25 квітня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2001-2007
25 жовтня 2004,17:42 Версія для друку

Нарощують обсяги виробництва металургійні та хімічні підприємства області.

За даними управління промисловості облдержадміністрації, з початку жовтня ВАТ “Алчевський меткомбинат” виробив 176,9 тис. тонн чавуну, 229,2 тис. тонн сталі, 301,5 тис. тонн агломерату, 163,5 тис. тонн прокату. За 10 місяців поточного року підприємство планує виробити товарної продукції на 11,7% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Підвищити обсяги виробництва планують також ВАТ “Алчевськкокс” - на 11,2%, Лутугинський науково-виробничий валковий комбінат – на 11,7%, СП “Інтерсплав” - на 27,4%.
За очікуваними даними 10-ти місяців поточного року ТОВ “Линос” планує переробити нафти в порівняних цінах на 5,8% більше аналогічного періоду минулого року. ТОВ НВП “Лисичанський гумотехнічний завод” планує наростити обсяги виробництва продукції на 44,9% більше, ніж за відповідний період минулого року, ВАТ “Склопластик” - на 125%, ВАТ “Стахановський завод техвуглецю” - на 56,2%, ВАТ “Краситель” - на 14,3%, ВАТ “Лиссода” та Рубіжанський казенний завод “Зоря” - на 5%.

25 жовтня 2004,17:41 Версія для друку

Продолжается ликвидация последствий аварии на поселке Юбилейном.

Продолжается ликвидация последствий чрезвычайной ситуации, связанной с обрушением дома 21 октября в посёлке Юбилейном Луганска. По данным Главного управления МЧС Украины в Луганской области, по состоянию на 6.00 на 25 октября текущего года 49 пострадавших размещены в профилактории «Зелёная роща», 5 находятся в больницах, остальные поселились у своих родственников. 100 человек получили материальную денежную помощь в размере 3-х тысяч гривен каждый.

25 жовтня 2004,17:40 Версія для друку

В містах та районах області

Сєверодонецьк: за 9 місяців поточного року обсяги промислової продукції збільшились у порівнянні з відповідним періодом минулого року на 9,7%. З 22-х найважливіших видів промислової продукції зросло виробництво 16-ти, у тому числі по основних видах хімічної промисловості, виробництву віконних та дверних блоків, цегли, ковбас. В поточному році залучено додаткових інвестиційних ресурсів на суму 2,5 млн. дол., або на 31%. Загальна сума прямих іноземних інвестицій за підсумками І півріччя склала 10,7млн. дол. Інвестиції в основний капітал дорівнюють 37,8 млн. грн., що на 48,7% більше відповідного періоду минулого року. В поточному році СДВПО «Азот» та ВАТ «Коровай», структурним підрозділом якого є Сєверодонецький хлібокомбінат, стали лауреатами Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України».
Красний Луч: за 9 місяців поточного року у міському центрі зайнятості зареєстровано 3 тис. 618 чол., 72% з яких складають жінки. Працевлаштовано на незайняті та знов створені робочі місця 1 тис. 100 чол., що на 120 чол. більше, ніж за відповідний період минулого року. На дотаційні місця, які створені за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, працевлаштовано 30 чол. На оплачуваних громадських роботах було тимчасово зайнято 826 безробітних громадян, що на 6,7% більше, ніж в минулому році. 291 безробітний пройшов перенавчання за 19 професіями.
Сєверодонецьк: в січні-вересні поточного року підрядні організації будівельного комплексу усіх форм власності виконали робіт власними силами на 77,7 млн. грн. Це складає майже 19% від обласного обсягу та на 20,3% більше показника аналогічного періоду минулого року. У вересні поточного року у порівнянні з серпнем обсяги будівництва у місті зросли на 14,6%.

22 жовтня 2004,16:16 Версія для друку

Пострадавшим в результате трагедии будет оказана максимальная помощь и поддержка. – Александр Ефремов.

«Пострадавшим в результате трагедии будет оказана максимальная помощь и поддержка», – заявил председатель Луганской облгосадминистрации Александр Ефремов сегодня на встрече с журналистами. «Уже к вечеру сегодняшнего дня пострадавшие получат по 2 тыс. грн. на приобретение вещей первой необходимости», - заверил губернатор. Он отметил, что в настоящее время рассматривается два варианта разрешения ситуации, в которой оказались люди, оставшиеся без жилья. Один из них – это закупка 30 квартир на вторичном рынке для жителей разрушенного и соседнего с ним подъезда, второй – завершение строительства нового жилого дома на поселке Юбилейном. Александр Ефремов отметил, что при интенсивном проведении работ строительство можно завершить в течение 1 месяца. Также Александр Ефремов отметил, что пострадавшим в результате аварии предоставлено временное жилье на базе отдыха «Зеленая роща», где они до разрешения ситуации будут находиться на полном государственном обеспечении.
Вчера во второй половине дня, находясь в Луганской области с рабочей поездкой, Премьер-министр Украины Виктор Янукович посетил место аварии в пос. Юбилейное, где ознакомился с ходом спасательных работ, дал поручения относительно ликвидации последствий аварии и пообщался с жителями поселка. Как отметил сегодня Александр Ефремов утром он провел телефонный разговор с главой украинского правительства, в результате которого решен вопрос о выделении правительством денежных средств на ликвидацию последствий аварии.
21 октября текущего года в 11 ч. 43 мин. произошло разрушение левой секции пятиэтажного жилого дома. На месте события работает комиссия, которая устанавливает причины аварии. В течение минувшей ночи был установлен полный список прописанных в этом доме людей. По данным МЧС в Луганской области, в результате аварии в пос. Юбилейный погибло 5 человек, 8 пострадало в разной степени тяжести, двое находятся в тяжелом состоянии. В ликвидации последствий обрушения секции дома задействованы подразделения Министерства чрезвычайных ситуаций Украины Луганской, Донецкой, Полтавской областей.
Сегодня председатель Харьковской облгосадминистрации Евгений Кушнарев и председатель Харьковского областного совета Алексей Колесник прислали телеграмму. В ней говорится: «Приносим вам искренние соболезнования в связи с взрывом газа в жилом доме в Луганске. Вместе со всеми харьковчанами молим Бога за жизнь и здоровье пострадавших».

22 жовтня 2004,16:16 Версія для друку

Губернатор встретился с пострадавшими в результате аварии в поселке Юбилейный.

Председатель Луганской облгосадминистрации Александр Ефремов сегодня на месте трагедии встретился с пострадавшими жильцами 1-2 подъездов дома №2 по ул. Садовая в пос. Юбилейный. Александр Ефремов заверил их, что при содействии Правительства Украины будут выделены деньги на приобретение квартир пострадавшим людям. Жильцам полностью разрушенной левой секции дома будет выделена компенсация за пострадавшее имущество. Сейчас комиссия решает вопрос безопасного для жизни проникновения в правую секцию дома для того, чтобы вернуть жильцам свои вещи. В том случае, если это сделать невозможно, жильцам правой секции дома будет также выплачена компенсация. Документы и вещи, которые находят при разборе завалов, сдаются в милицию. По утерянным документам людям в ближайшее время будут выданы дубликаты. «До тех пор, пока не будет решен последний вопрос по ликвидации последствий трагедии, штаб госкомиссии будет работать в круглосуточном режиме», - заявил Александр Ефремов.
Сегодня в первой половине дня организован переезд пострадавших на базу отдыха «Зеленая роща», где им предоставлено жилье и питание.

22 жовтня 2004,16:15 Версія для друку

2 млн. грн. из резервного фонда Кабинета Министров Украины поступило сегодня в область для пострадавших в результате аварии на пос. Юбилейный.

2 млн. грн. поступило для ликвидации последствий аварии на пос. Юбилейный на счет Луганской облгосадминистрации в управление Госказначейства в Луганской области из резервного фонда Кабинета Министров Украины. Поступившие в область средства пойдут на приобретение квартир для пострадавших в результате разрушения одного из подъездов 5-этажного жилого дома в пос. Юбилейный и для оказания им материальной помощи. В настоящее время в облгосадминистрации готовится распоряжение губернатора, в котором будут определены конкретные сроки и исполнители работ по оказанию помощи пострадавшим и ликвидации последствий аварии.

22 жовтня 2004,16:15 Версія для друку

Понад 140 тис. кв. м загальної площі індивідуального житла введено до експлуатації в області за 9 місяців поточного року.

Понад 140 тис. кв. м загальної площі індивідуального житла введено до експлуатації в області за 9 місяців поточного року, при плані 132,4 тис. кв. м. Про це було зазначено вчора на засіданні колегії управління містобудування та архітектури, де розглядалися підсумки роботи управління за 9 місяців поточного року. Також відмічено, що за звітний період видано 237 ліцензій, з яких 77% - на будівельні роботи. Переоформлено 16 ліцензій, в бюджет перераховано 61 тис. 829 грн. За січень-вересень поточного року виконано робіт на суму 2 млн. 347 тис. грн., що 632 тис. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року. В бюджети усіх рівнів перераховано 844,3 тис. грн.
В роботі колегії взяли участь заступник голови облдержадміністрації Леонід Рисухін, голова Луганського відділення Національного союзу архітекторів України, представники проектних інститутів та організацій.

22 жовтня 2004,16:14 Версія для друку

Пенсійні виплати жовтня в Луганській області профінансовано в повному обсязі.

За даними Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, станом на 18 жовтня поточного року пенсійні виплати жовтня профінансовано в повному обсязі та становлять 261 млн. 599,1 тис. грн. Станом на 19 жовтня до бюджету в область надійшло 88 млн. 194,2 тис. грн., що становить 71,2% виконання плану надходження власних коштів
Власні доходи за січень – вересень поточного року становлять 1205,6 млн. грн. або 122,4% планових показників. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року їх надходження збільшились на 366 млн. грн. або на 43,6 %.
На обліку в органах ПФУ області перебуває 782 тис. 205 одержувачів пенсій. З 1 вересня поточного року до пенсій, розмір яких не досягає прожиткового мінімуму призначено адресну соціальну допомогу. Це дало можливість збільшити пенсію 562,7 тис. пенсіонерам, середній розмір виплачуваної пенсії по області склав 352 грн. У порівнянні з 1 липня поточного року пенсія зросла на 86,93 грн., з 1 січня на 99,76 грн.
За 9 місяців поточного року в області призначено 32 тис. 386 нових пенсій, проведено більш 166 тисяч перерахунків пенсій з додаванням стажу і більшого заробітку, у тому числі 17 тис. поточних перерахунків.

22 жовтня 2004,16:14 Версія для друку

В містах та районах області

Слов’яносербськ: обласний кризовий центр соціально-психологічної допомоги сім’ям, дітям та молоді планується розташувати в адміністративній будівлі райдержадмініістрації. З вересня поточного року тут проводиться реконструкція приміщень під Кризовий центр. З державного бюджету виділено для цього 200 тис. грн. Основна функція центру – надання невідкладної допомоги сім’ям, молоді, які знаходяться в складній життєвій ситуації та потребують спеціальної допомоги. В центрі планується відкрити цілодобовий стаціонар на 15 місць, будуть працювати інформаційна, соціально-медична, психологічна та консультативна служби.
Антрацитівський район: за підсумками 9 місяців поточного року промисловими підприємствами району вироблено продукції на суму 78,8 млн. грн., темп росту становить 139,8% до аналогічного періоду минулого року. Найбільшу питому вагу - 98% - в загальному обсязі виробництва займає продукція Антрацитівської виробничої дільниці ТОВ"УкрспецМет".

21 жовтня 2004,16:23 Версія для друку

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович перебуває на Луганщині з робочою поїздкою.

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович перебуває сьогодні в Луганській області з робочою поїздкою. Він взяв участь в урочистій церемонії прийому присяги курсантами першого курсу Луганської академії внутрішніх справ ім.10-річчя незалежності України, що відбулася на Театральній площі Луганська. Після цього у Колонному залі прийомів Луганської облдержадміністрації підписано соціальну угоду між представниками студентства України та кандидатом на пост Президента України Віктором Януковичем. Згідно програми поїздки Прем’єр-міністр також відвідав Лисичанськ, де на площі Перемоги поспілкувався з мешканцями цього міста, та в Сєверодонецьку зустрівся з представниками територіальних громад області. Передбачається, що ввечері на Луганському обласному телебаченні відбудеться прямий телеефір за участю голови українського уряду.


Сторінки:
212223242526272829303132333435

Архів по роках: | 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 |
Sub_Class with id 0 does not exist
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера