Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2001-2007
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: субота, 27 квітня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2001-2007
21 жовтня 2004,16:23 Версія для друку

Прем’єр-міністр України взяв участь в урочистій церемонії прийому присяги курсантами І курсу Луганської академії внутрішніх справ.

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович взяв участь в урочистій церемонії прийому присяги курсантами першого курсу Луганської академії внутрішніх справ ім.10-річчя незалежності України, що відбулася сьогодні на Театральній площі Луганська.
В урочистій церемонії взяли участь понад 2 тисяч курсантів академії. В ході ритуалу прийому присяги Прем’єр-міністр України звернувся до курсантів з вітальною промовою та поспілкувався з особовим складом учбових підрозділів, старшокурсниками та батьками приймаючих присягу. У церемонії прийому присяги також взяли участь голова Луганської облдержадміністрації Олександр Єфремов, голова обласної ради Віктор Тихонов, народні депутати України від Луганської області.
Луганської академії внутрішніх справ існує одинадцять років. На п’яти факультетах академії готуються спеціалісти і магістри для правоохоронних органів 23 регіонів України за спеціальностями “Правознавство” та “Правоохоронна діяльність”, а також фахівці вищої кваліфікації в межах ад’юнктури за дев’ятьма юридичними напрямками. У вузі навчається більше 6 тисяч чоловік.

21 жовтня 2004,16:22 Версія для друку

Підписано соціальну угоду між представниками студентства України та кандидатом на пост Президента України Віктором Януковичем.

Підписано соціальну угоду між представниками студентства України та кандидатом на пост Президента України Віктором Януковичем. У заході взяли участь голова Луганської облдержадміністрації Олександр Єфремов, голова Луганської обласної ради Віктор Тихонов, а також представники студентства Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Харківської та Чернівецької областей, Автономної Республіки Крим. Основними складовими соціальних договорів, ініціатором підписання яких стала студентська спільнота регіонів України, є оновлення освіти відповідно до сучасних світових вимог, розвиток системи житлового кредитування, кредитування на здобуття вищої освіти, забезпечення випускників вузів першим робочим місцем, забезпечення пільг на проїзд громадським транспортом, виділення коштів на зміцнення матеріально-технічної бази навчальних закладів, на поліпшення умов проживання та відпочинку студентів.

21 жовтня 2004,16:22 Версія для друку

З 20 по 22 жовтня на центральному ринку Луганська проводиться безкоштовне обстеження легень.

За ініціативи управління охорони здоров’я облдержадміністрації з 20 по 22 жовтня на центральному ринку Луганська біля рибного павільйону з 9 до 15 години працює пересувний цифровий флюорограф та проводиться безкоштовне обстеження легень усіх бажаючих. Результати обстеження готові за дві хвилини та заносяться до бази даних обласного протитуберкульозного диспансеру. Лише за один день лікарі обстежили на туберкульоз 150 чол. Масове обстеження населення також планується провести на авто- та залізничному вокзалах, у сільських районах області.
Два пересувні цифрові флюорографи у липні поточного року передано Луганському обласному протитуберкульозному диспансеру за сприяння Уряду України.

21 жовтня 2004,16:21 Версія для друку

Експозицію Луганської області представлено на XI Міжнародному туристичному салоні “Україна-2004”.

Експозицію Луганської області та туристичний потенціал краю представлено на XI Міжнародному туристичному салоні “Україна-2004”, який проходив з 14 по 16 жовтня поточного року в Національному комплексі “Експоцентр України”. За даними управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації, в роботі виставки взяли участь близько 20 суб’єктів туристичної діяльності області. Вперше свій туристичний продукт на виставці представляли ТОВ “Ініціал”, ТОВ “Дельта-тур”, ПП “Екскурсбюро”, санаторій “Жемчужина”.

21 жовтня 2004,16:21 Версія для друку

В містах та районах області

Слов’яносербський район: в економіці району за вересень поточного року досягнуто збільшення обсягів виробництва промислової продукції. Темпи росту склали 112,2% у порівнянні з серпнем поточного року. Шахта “Черкаська” у вересні збільшила виробництво в 1,7 рази проти серпня поточного року. Збільшення отримано за рахунок технічного переобладнання шахти, на що з державного бюджету виділено та профінансовано 4,7 млн. грн.
Сєверодонецьк: у третьому кварталі поточного року відділ реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності виконкому зареєстрував 14 новостворених малих підприємств-юридичних осіб та 178 фізичних осіб, які займаються підприємницькою діяльністю. У минулому році за рейтинговою оцінкою показників розвитку малого підприємництва Сєверодонецьк посів друге місце серед міст та районів Луганщини.

20 жовтня 2004,18:19 Версія для друку

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович відвідає завтра Луганщину з робочою поїздкою.

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович відвідає завтра Луганську область з робочою поїздкою. За програмою поїздки, він візьме участь в урочистій церемонії прийому присяги курсантами першого курсу Луганської академії внутрішніх справ ім.10-річчя незалежності України, що відбудеться на Театральній площі Луганська. Після цього у Колонному залі прийомів Луганської облдержадміністрації планується підписання соціальної угоди між представниками студентства України та кандидатом на пост Президента України Віктором Януковичем. Згідно програми поїздки Прем’єр-міністр відвідає Лисичанськ, де на однієї з площ поспілкується з мешканцями цього міста.Після цього в Сєверодонецьку він зустрінеться з представниками територіальних громад області. Передбачається, що ввечері на Луганському обласному телебаченні відбудеться прямий телеефір за участю голови українського уряду.

20 жовтня 2004,18:19 Версія для друку

На 13,9 процентов снизилась задолженность по зарплате в сентябре текущего года.

На 13,9% в области снизилась задолженность по зарплате в сентябре текущего года, с начала года - в 2,3 раза. В сентябре полностью ликвидировали задолженность 126 предприятий в сумме 5 млн. 472,8 тыс. грн. Наиболее снизили уровень задолженности по зарплате в сентябре предприятия легкой промышленности – на 60%, в рыбном хозяйстве – на 42,1%, в сельском хозяйстве и на предприятиях по производству электроэнергии, газа и воды – почти на 30%.
По предприятиям общей собственности территориальных громад задолженность по заработной плате снижена в сентябре на 2 млн. 562 тыс. грн. или в 3,4 раза. По предприятиям коммунальной собственности задолженность уменьшилась в сентябре на 19%. В перечень на получение кредитов из государственного бюджета включены 9 предприятий государственной формы собственности, что позволит уменьшить задолженность на 30 млн. 659,4 тыс. грн.

20 жовтня 2004,18:18 Версія для друку

В области разработана программа по борьбе с амброзией.

В Луганской области разработана программа на 2005 год по борьбе с амброзией. Мероприятия, предусмотренные этой программой, позволят локализовать и уничтожить очаги амброзии на площади около 3 тыс. га. По данным Госинспекции по карантину растений по Луганской области, обследовано 480 тыс. га земельных угодий всех форм собственности. Амброзия выявлена на площади 11 тыс. га. На площади 5 тыс. 200 га был об]явлеy карантинный режим в 18 районах области, в 85 поселковых и сельских советах, в 11 городах области. На площади 5,8 га выявлены единичные очаги, борьба с которыми проводится в момент выявления. На сегодня мероприятия по уничтожению амброзии проведены на площади 443 тыс. га, в 85 населенных пунктах, в 419 организациях и предприятиях всех форм собственности. Оформлено 570 актов госконтроля о выполнении мероприятий по борьбе с карантинным сорняком. За невыполнение требований карантина по борьбе с амброзией оштрафовано 90 человек на сумму 11 тыс. 288 грн.

20 жовтня 2004,18:18 Версія для друку

Проведено благодійну акцію в обласному притулку для неповнолітніх.

Сьогодні в рамках соціального проекту “Не залишати без уваги жодної дитини” проведено благодійну акцію в Луганському обласному притулку для неповнолітніх. Її проведено службою у справах неповнолітніх облдержадміністрації спільно з представництвом Національного Фонду соціального захисту матерів і дітей “Україна – Дітям”. Вихованцям притулку в подарунок передано комп’ютер для навчання їх комп’ютерної грамотності, а також взуття. Всього на суму 3 тис. грн.
В цьому році благодійні акції вже проводились у Перевальській колонії, де неповнолітні, які відбувають покарання, отримали оргтехніку на суму 3,5 тис. грн., в вихованцям притулків передано літературу, періодичні видання на суму 1 тис. грн. Фонд також постійно піклується про вихованців Луганського дитячого будинку.

20 жовтня 2004,18:17 Версія для друку

Інститут післядипломної освіти є важливим регіональним науково-методичним, дослідницьким та координаційним центром для педагогів Луганщини. – Володимир Просін.

“Інститут післядипломної освіти є важливим регіональним науково-методичним, дослідницьким та координаційним центром для педагогів Луганщини”, – заявив заступник голови облдержадміністрації Володимир Просін сьогодні на урочистому заході з нагоди святкування 65-ї річниці Луганського інституту післядипломної освіти. Володимир Просін побажав викладачам й методистам інституту творчої наснаги та вручив ректору інституту Тамарі Сорочан медаль “За заслуги перед Луганщиною” ІІІ ступеню. Педагогічному колективу було вручено почесну відзнаку “За заслуги перед Луганськом”, кращім працівникам інституту - знаки “Відмінник освіти України”, почесні грамоти Міністерства освіти і науки України, Головного управління освіти і науки облдержадміністрації. З ювілеєм колектив інституту також привітали ветерани педагогічної праці та директори загальноосвітніх шкіл області.


Сторінки:
222324252627282930313233343536

Архів по роках: | 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 |
Sub_Class with id 0 does not exist
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера