Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2001-2007
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: субота, 20 квітня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2001-2007
28 грудня 2005,14:40 Версія для друку

На суму понад 143 млн. грн. планують виробити продукції провідні підприємства машинобудування області за підсумками грудня.

За даними управління промисловості облдержадміністрації, за очікуваними підсумками грудня провідні підприємства машинобудування планують виробити товарної продукції на суму понад 143,2 млн. грн., що на 25,1% перевищить показники попереднього місяця та на 16,6% - показники грудня минулого року. Обсяг річного виробництва по бюджетоутворюючим підприємствам на 1,6% перевищить річний обсяг минулого року. З приростом обсягів виробництва планують закінчити рік ХК "Луганськтепловоз" - 103,7%, Попаснянський вагоноремонтний завод - 152,5%, консорціум "УкрБат" - 185,1%, ВАТ "Брянківський завод фільтрувального обладнання - 166,1%, ЗАТ "Лісмаш" - 168,9%, ДПВО "Луганський верстатобудівний завод" - 167,6%, ЗАТ "Автомотозапчастина" - 111,3%, АТЗТ Краснодонський завод "Автоагрегат" - 103,2%, ТОВ "Луганський інструментальний завод" - 118,1%.

28 грудня 2005,14:32 Версія для друку

Підприємства металургійного комплексу області працюють у сталому режимі.

За даними управління промисловості облдержадміністрації, з початку грудня ВАТ "Алчевський меткомбінат" вироблено 296,8 тис. тонн агломерату, 175,5 тис. тонн чавуну, 223,7 тис. тонн сталі, 126,5 тис. тонн прокату, що на 10% перевищує планові показники до рівня листопада поточного року. ВАТ "Алчевськкокс" вироблено 138,9 тис. тонн готового коксу, що склало 100% до планових обсягів. Інші підприємства металургійного комплексу працюють у сталому режимі.
Продовжує переробляти нафту ТОВ "Линос". За очікуваними даними ЗАТ "Сєверодонецьке об’єднання "Азот" за рік на 6,9% збільшить виробництво продукції у порівняних цінах до аналогічного періоду минулого року. У ВАТ "Склопластик" очікується збільшення виробництва продукції на 26,7% до листопада поточного року та на 31,2% до обсягів минулого року. ВАТ "Лиссода" очікує ріст обсягів виробництва на 2,3% порівняно з листопадом поточного року, та на 71,1% до минулорічних обсягів. ВАТ "Стахановський завод технічного вуглецю" збільшить обсяги виробництва на 13,2%, порівняно з минулим роком.

28 грудня 2005,14:28 Версія для друку

Новорічне свято „Руки надії” для вихованців шкіл-інтернатів відбулось сьогодні в Луганську.

Діти завжди чекають свого улюбленого свята – Нового року. Очікування його робить передсвяткові дні дійсно чарівними та казковими. Щороку обласна держадміністрація та обласна рада проводять благодійну акцію „Руки надії”, для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в закладах освіти обласної комунальної власності. Сьогодні для цих дітей в приміщенні Луганського державного цирку відбулось новорічне свято, звичайно ж із Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, сюрпризами.
Привітати дітей-сиріт з наступаючими новорічними святами приїхав голова обласної держадміністрації Геннадій Москаль, представники обласної ради, благодійних організацій, спонсори. Перед цирковою виставою для дітей проведена новорічна ігрова програма „Веселі новорічні пригоди біля ялинки”, працювали конкурсно-ігрові майданчики, виступили кращі дитячі танцювальні колективи області, організовано новорічну лотерею. Діти мандрували ігровими станціями, зупиняючись у „Майстернях Діда Мороза”, „У Вітальній, „Майстеровій”, „Подарунковій”, „Гуморній” та „Творчій”, де своїми руками робили новорічні прикраси, іграшки для ялинки, малювали листівки із привітаннями. До роботи з дітьми під час свята були залучені волонтери та активісти Луганської обласної дитячої громадської організації „Лугарі”.
В області виховується 5 тис. 449 дітей-сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування, з них в інтернатних закладах – 1 тис. 561 дитина-сирота, 722 - дітей-інвалідів, 2 тис. 157 - дітей диспансерної групи. У системі освіти області функціонують 30 інтернатних закладів і дитячих будинків різних типів та форм власності.
Цього ж дня в обласному українському академічному музично-драматичному театрі проводилось ще одно новорічне свято, на яке були запрошені 250 обдарованих дітей зі всіх міст і районів Луганської області. Для них відбулась новорічна вистава у ялинки, розваги, ігри та обов’язково всі діти отримали солодкі подарунки.

28 грудня 2005,10:25 Версія для друку

В містах та районах області: Біловодський район

За січень-листопад поточного року до зведеного бюджету мобілізовано 6 млн. 691,9 тис. грн. податків та зборів, що на 10,3% більше планового показника. Доходи до місцевого бюджету склали 4 млн. 239,2 тис. грн., що на 48,5% більше, ніж у минулому році. З метою активізації роботи з ліквідації заборгованості із заробітної плати розпорядженням голови райдержадміністрації затверджено склад робочої групи, до якої увійшли голова райдержадміністрації, начальник міжрайонної державної податкової інспекції, прокурор району та начальник РВ УМВС України в Луганській області.
• За останні 3 роки сільгоспвиробниками Біловодського району закуплено 259 одиниць сільгосптехніки на загальну суму 16 млн. 431 тис. грн., у тому числі 80 тракторів, 25 зернозбиральних комбайнів, 33 сівалки, 57 культиваторів. Господарства району в основному закупляють сільськогосподарську техніку вітчизняного виробництва з частковою компенсацією її вартості. Придбано 9 зернозбиральних комбайнів КЗС-9-1 "Славутич", трактори Харківського тракторного заводу. В 2006 році господарства району планують закупити 12 тракторів та 3 зернозбиральних комбайни, у тому числі 2 трактори ХТЗ та 2 трактори МТЗ через Луганську філію НАК "Украгролізинг".

28 грудня 2005,10:21 Версія для друку

В містах та районах області: Сєверодонецьк

В місті відбувся новорічний аукціон з продажу об’єктів комунальної власності, в якому взяв участь міський голова Володимир Грицишин. Зазначено, що за 10 місяців поточного року від відчуження об’єктів комунальної власності в міський бюджет надійшло понад 3,6 млн. грн. Ці кошти були направлені на ремонт покрівель, придбання бойлерів, ліфтового обладнання та інших першочергових потреб територіальної громади. Під час аукціону були продані три об’єкти комунальної власності. За 9,4 тис. грн. було продано танцювальний майданчик. Новий власник намагається організувати дискотеки для молоді та відродити старий парк. За 349 тис. грн. продано будівлю для створення студентського містечка. Майже за 557,6 тис. грн. продано майно зі складу КП "ЕРАШ". Територіальній громаді при цьому залишились гаражі, майстерні, склади "ЕРАШ", а також борги з виплати заробітної плати та податків. З ініціативи міського голови ці борги будуть погашені за рахунок коштів від продажу майна підприємства.
• Питання подальшого благоустрою міста стоять на контролі міського голови Володимира Грицишина. Це, передусім, капітальний та поточний ремонт доріг, освітлення міста. Програма із заміни та модернізації світлофорного господарства вже розроблена. У рамках її першого етапу - проект реконструкції світлофорних об’єктів по пр.Гвардійському. Минулого тижня було встановлено перший новий світлофорний об’єкт сучасного зразку. В ньому задіяні найсучасніші технології з індикацією часу для пішоходів. Також будуть застосовані світлодіодні індикатори, що дозволить економити електроенергію. Розроблено проект реконструкції вул.Курчатова, зокрема, планується завершити укладення нового дорожнього покриття, освітлення, встановити огородження на пішохідних переходах, замінити старі світлофори на нові сучасного зразку, зробити реконструкцію зливової каналізації, відновити зупинки транспорту.

27 грудня 2005,18:01 Версія для друку

Не можна перетворювати дитячі свята на політінформацію. - Геннадій Москаль

"Не можна перетворювати дитячі свята на політінформацію", - так різко відізвався сьогодні губернатор Луганщини про політиків, що завітали на Міжнаціональну новорічну ялинку. „Такі виступи говорять про відсутність у них політичної етики. Діти чекали на Діда Мороза, а отримали казки політиків для їх батьків”, - зауважив Москаль.
Загалом до обласного лялькового театру, де відбулося свято Міжнаціональної новорічної ялинки завітали більше 250 дітей з 21-го обласного національно-культурного товариства. Біля нарядженої ялинки на них чекали Дід Мороз з іншими казковими героями, веселі конкурси та подарунки. Актори лялькового театру показали для дітлахів новорічну виставу.
Сьогодні ж Геннадій Москаль узяв участь в урочистому відкритті ще одного дворового дитячого майданчику в Луганську біля багатоповерхівок на вулиці Оборонній. За ініціативою депутата міської ради та відомого бізнесмена Володимира Медяника цього року в Луганську розпочато реалізацію проекту „Відновимо наші двори”, за яким у дворах багатоповерхівок на прохання їх жителів будуються дитячі майданчики. Вже відкрито понад 20 таких майданчиків із спортивними дільничками, пісочницями, гойдалками та каруселями. „Ми всіляко будемо заохочувати і вітати такі ініціативи, і ми вдячні пану Медянику, за те, що він за свої власні кошти робить для міста і області таку добру справу», - заявив Геннадій Москаль під час відкриття чергової дитячого майданчику.

27 грудня 2005,17:26 Версія для друку

Луганская облгосадминистрация намерена решать в судебном порядке вопрос об отселении людей из бывшего военного городка в Трехизбенке. – Геннадий Москаль.

«Если не удастся решить полюбовно вопрос о переселении жителей военного городка в Трехизбенке, то мы подадим иск в суд», - заявил председатель Луганской облгосадминистрации Геннадий Москаль в ходе совещания о перспективе дальнейшего использования бывших военных городков на территории Луганской области. Губернатор считает, что вопросом предоставления нового жилья 23-м семьям бывших военнослужащих должно заниматься военное ведомство. Со своей стороны военные настаивают, что при передаче городка в собственность Славяносербской территориальной громаде они предлагали семьям переехать в Донецкую область, но они отказались, и таким образом сняли ответственность с Минобороны за их дальнейшую судьбу. В настоящее время на базе Трехизбенской военной части строится областной противотуберкулезный диспансер. В домах, где проживают 23 семьи, нет света, воды и отопления, нет также магазинов, больницы и т.п. В ходе совещания Геннадий Москаль дал поручение до 30 декабря подготовить письмо на имя Министра обороны Украины с просьбой решить судьбу людей, ставших заложниками реформирования Вооруженных Сил Украины. Одновременно он дал поручение подготовить исковое заявление в суд с целью в судебном порядке обязать Минобороны Украины обеспечить достойным жильем жителей Трехизбенки и отселить их с территории будущего противотуберкулезного диспансера.

27 грудня 2005,11:27 Версія для друку

В містах та районах області: Станично-Луганський район

За підсумками перевірок, проведених контрольно-ревізійним відділом у районі у 2005 році виявлено фінансові порушення, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів на загальну суму 112,7 тис. грн. Втрачено фінансових ресурсів на суму 16,7 тис. грн. Незаконні, нецільові витрати та недостачі товарно-матеріальних цінностей виявлено на суму 96 тис. грн. Крім того, виявлено заниження або завищення вартості активів, заниження дебіторської та завищення кредиторської заборгованості, проведення закупівлі товарів, робіт, послуг за державні кошти без проведення процедури тендерних торгів на суму 1302,8 тис. грн.
За результатами перевірок до керівників перевірених об’єктів складено 25 вимог щодо прийняття заходів з повного відшкодування незаконних та нецільових видатків, усунення порушень у введенні бухгалтерського обліку. 15 посадових осіб притягнуто до дисциплінарної та 4 - до матеріальної відповідальності з відшкодуванням збитків за рахунок винних осіб на загальну суму 1,1 тис. грн. За допущенні порушення законодавства з фінансових питань 30 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності з сумою штрафів 4,1 тис. грн. Матеріали 7 перевірок на суму збитків 74,3 тис. грн. передані до прокуратури району.
Серед виявлених порушень питому вагу становлять фінансові порушення при освоєнні коштів на капітальні вкладення, розрахунках з оплати праці, розрахунках з орендарями за надані комунальні послуги.

27 грудня 2005,11:16 Версія для друку

Більше 1 млн. 600тисяч тонн твердого палива видобуто вугільними підприємствами Луганщини з початку грудня.

За три тижні грудня гірники Луганщини підняли на-гора 1654,2 тис. тонн вугілля. На електростанції України в грудні відвантажено 534,8 тис. тонн вугілля. З початку поточного року вугільними підприємствами області видобуто 23 млн. 839 тисяч 900 тонн вугілля. Це більше річного завдання на 2 млн. 643 тисячі 300 тонн.
20 грудня 2005 року трудовий колектив ДП "Ровенькиантрацит" досягнув значного трудового успіху - піднято на-гора восьмимільйонна тонна високоякісного антрациту, понад завдання видобуто 1 млн 589 тис. тонн палива.
21 грудня 2005 року трудовий колектив ДП "Свердловантрацит" видобув шестимільйонну тонну високоякісного антрациту. Понад завдання видобуто 1 млн 450 тис. тонн палива, до відповідного періоду вуглевидобуток збільшено на 370 тис. тонн.
23 грудня трудовий колектив ВП "Шахтоуправління "Луганське" ДП "Луганськвугілля" виконали встановлене завдання 2005 року, піднявши на гора 1200,0 тис. тонн вугілля.
За даними паливно-енергетичного управління облдержадміністрації, з річним планом вуглевидобутку першими справилися ДП «Ровенькиантрацит», «Свердловскантрацит», «Антрацит» та ВАТ «Краснодонвугілля»

27 грудня 2005,11:10 Версія для друку

Підприємства електро- та газопостачання області працюють у сталому режимі.

За даними паливно-енергетичного управління Луганської облдержадміністрації, у грудня підприємства електро- та газопостачання АН Луганщині працюють без масштабниз зьоїв та аварій.
З початку грудня основним генеруючим джерелом області – Луганською ТЕС вироблено 313,5 млн кіловат-годин електричної енергії. Споживання електричної енергії по території області склало 818,1 млн кіловат-годин. Розрахунки споживачів області за електроенергію, використану з початку грудня, без урахування підприємств вугільної промисловості, склали 91,8 млн грн., що складає 83,3 % від вартості спожитої електрики. .
Газоспоживачами регіону за три тижні грудня використано 393,6 млн куб. м природного газу. Рівень оплати за використаний з початку року природний газ за оперативними даними за станом на 22 грудня складає 89,7 %.
З метою посилення дисципліни розрахунків за енергоносії за борги відключено від електропостачання 232, від газопостачання – 11 підприємств та організацій.


Сторінки:
123456789101112131415

Архів по роках: | 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 |
Sub_Class with id 0 does not exist
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера