25 жовтня 2004,17:40
В містах та районах області

Сєверодонецьк: за 9 місяців поточного року обсяги промислової продукції збільшились у порівнянні з відповідним періодом минулого року на 9,7%. З 22-х найважливіших видів промислової продукції зросло виробництво 16-ти, у тому числі по основних видах хімічної промисловості, виробництву віконних та дверних блоків, цегли, ковбас. В поточному році залучено додаткових інвестиційних ресурсів на суму 2,5 млн. дол., або на 31%. Загальна сума прямих іноземних інвестицій за підсумками І півріччя склала 10,7млн. дол. Інвестиції в основний капітал дорівнюють 37,8 млн. грн., що на 48,7% більше відповідного періоду минулого року. В поточному році СДВПО «Азот» та ВАТ «Коровай», структурним підрозділом якого є Сєверодонецький хлібокомбінат, стали лауреатами Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України».
Красний Луч: за 9 місяців поточного року у міському центрі зайнятості зареєстровано 3 тис. 618 чол., 72% з яких складають жінки. Працевлаштовано на незайняті та знов створені робочі місця 1 тис. 100 чол., що на 120 чол. більше, ніж за відповідний період минулого року. На дотаційні місця, які створені за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, працевлаштовано 30 чол. На оплачуваних громадських роботах було тимчасово зайнято 826 безробітних громадян, що на 6,7% більше, ніж в минулому році. 291 безробітний пройшов перенавчання за 19 професіями.
Сєверодонецьк: в січні-вересні поточного року підрядні організації будівельного комплексу усіх форм власності виконали робіт власними силами на 77,7 млн. грн. Це складає майже 19% від обласного обсягу та на 20,3% більше показника аналогічного періоду минулого року. У вересні поточного року у порівнянні з серпнем обсяги будівництва у місті зросли на 14,6%.