29 жовтня 2004,16:16
30 жовтня відзначається День податкової служби України. Працівників податкової служби Луганщини привітали перші керівники області.

З професійним святом працівників податкової служби Луганщини привітали голова облдержадміністрації Олександр Єфремов та голова обласної ради Віктор Тихонов. В поздоровленні говориться:
“За роки існування ваша служба довела конкретними справами важливість своєї ролі в економічному і соціальному розвитку України і Луганщини. Адже податкові органи забезпечують надходження близько 80 відсотків усіх прибутків до Державного і місцевих бюджетів.
Ми переконані, що підвищення ефективності вашої роботи багато в чому залежить від реалізації ідеології партнерства з платниками податків, активної боротьби з тіньовим сектором економіки. Саме шляхом збереження зваженого балансу інтересів держави і громадян, взаємної поваги і відповідальності податківців і платників податків у суспільстві досягається соціальна рівновага і стабільність.
Віддаючи належне вашому вагомому внеску в вирішенні актуальних для регіону проблем, бажаємо вам ще більшої активності й наполегливості в реалізації завдань з наповнювання бюджетів усіх рівнів. Сподіваємося, що ваші зусилля і надалі сприятимуть поглибленню позитивних тенденцій в економіці і соціальній сфері держави і Луганщини”.