02 листопада 2004,16:51
Обласний фестиваль- конкурс кулінарного мистецтва працівників громадського харчування “Смак-2004” відбудеться в Луганську.

Обласний фестиваль-конкурс кулінарного мистецтва працівників громадського харчування “Смак-2004” відбудеться в Луганську 19 листопада в приміщені ресторану “Перник”. Голова Луганської облдержадміністрації Олександр Єфремов підписав розпорядження, яким визначається термін та умови проведення щорічного конкурсу кулінарів Луганщини. За цим розпорядженням підготовчу та організаційну роботу покладено на управління торгівлі та побутового обслуговування облдержадміністрації.
Традиційно на фестивалі змагатимуться найкращі кухарі, кондитери, офіціанти та бармени з державних та приватних підприємств громадського харчування: ресторанів, барів, кафе. Мета фестивалю - сприяння вдосконаленню професійної майстерності кухарів, ознайомлення з досягненями провідних фахівців у галузі громадського харчування, навчання та обмін професійним досвідом, а також відродження традицій української кухні та пропаганда професії працівників громадського харчування. Жюрі буде оцінювати конкурсантів не тільки по смаковим якостям страв, але й по красоті, апетитності, збалансованості, швидкості та професійності приготування та чистоті подавання, а також з використання новітніх професійних розробок у кулінарній сфері. Переможцем стане той з учасників, хто набере найбільш балів у кожному фестивалі-конкурсі “Смак-2004”.