08 листопада 2004,16:55
В містах та районах області

Біловодський район: задачу до 21 листопада поточного року завершити роботи з будівництва підвідного газопроводу до селищ Городище довжиною 9,5 км та Первомайськ - 2 км поставив голова Біловодської райдержадміністрації Петро Самойлов на нараді з питання газифікації проблемних територій. На ці цілі з держбюджету виділено відповідно 41 тис. грн. та 13 тис. грн. Спонсорські внески сільгосппідприємств відповідно становлять 53 тис. грн. та 15 тис. грн. Для будівництва розвідних газопроводів по цим селищам було використано кошти населення відповідно 208 тис. грн. та 98 тис. грн. У нараді взяли участь заступники голови райдержадміністрації, радник голови облдержадміністрації.
Кремінський район: станом на 3 листопада поточного року зорано 18,8 тис. га зябу, що складає 67% до плану. Соняшника зібрано на площі 12,8 тис. га або 98% до плану. Середня врожайність по району складає 7,3 цга, валовий збір 9 тис. 344 тонн. Кукурудзи зібрано 77% від запланованих обсягів, валовий збір - 8 тис. 177 тонн, середня врожайність - 22,1 ц/га. Завершується збирання цукрового буряка. Його валовий збір становить 9 тис. 649 тонн, середня врожайність - 172 ц/га.
Брянка: відділенням організації надання адресної допомоги територіального центру з початку листопада виконані ремонтні роботи для 3 чол., громадські роботи для 3 чол., відремонтовано 16 одиниць одягу для 6 чол., відремонтовано взуття для 6 чол. Спеціалістами відділення соціально-побутової реабілітації обслуговано на дому 15 чол., консультації лікарів надано 7 чол., організовано стаціонар на дому для 3 чол. Відділом соціального обслуговування інвалідів, ветеранів війни і праці видано особам похилого віку 1 коляску та 4 путівки, відправлено до будинку-інтернату 1 інваліда. Станом на 5 листопада поточного року на обслуговуванні в територіальному центрі управління праці та соціального захисту населення перебуває 605 осіб похилого віку.
Старобільський район: розроблено та затверджено заходи з телефонізації району, вирішено питання з переоснащення АТС на 7 тис. номерів та радіофікації віддалених селищ. На це планується виділити 420 тис. грн. за рахунок прибутку генеральної дирекції ВАТ "Укртелеком".