10 листопада 2004,17:18
В містах та районах області

Білокуракинський район: районне відділення ОКП «Компанія «Луганськвода» проводить ремонтні роботи напірного колектору центральної напірної станції. Для цього виділено 140 тис. грн. з державного бюджету. На сьогодні завершуються земельні роботи. До кінця поточного року планується відремонтувати колектор та здати його в експлуатацію. Білокуракинське відділення “Райавтодор” здійснює завіз щебеня для ремонтних робіт на дорогу СТОВ “Рассвет” – Павлівка. Вже завезено 50 тонн матеріалу на суму 2,5 тис. грн., що виділені з обласного бюджету.
Кремінський район: з початком року заборгованість із заробітної плати в господарському комплексі району погашена у розмірі 519,4 тис. грн., або на 93,2%. На заводі Фрунзе виплачена заборгованість за минулі роки в сумі понад 100 тис. грн. В повному обсязі погасили заборгованість ТОВ "Політекс", ЗАТ завод "Кремінмаш", ДП "Кремінська нафтобаза".
Краснодонський район: головою райдержадміністрації за участю представника “Краснодонміжрайгаз” проведено нараду, де обговорювалось питання газифікації вул. Леніна, Побережна, Лісна, с. Новосвітлівка. На нараді було прийнято рішення про надання допомоги кооперативам у підключенні 60 жилих домів за рахунок коштів, виділених із районного бюджету у розмірі 7 тис. 600 грн.