10 листопада 2004,17:21
Заступник Міністра охорони навколишнього природного середовища України Сергій Куруленко перебуває з робочим візитом на Луганщини.

Заступник Міністра охорони навколишнього природного середовища України Сергій Куруленко перебуває з робочим візитом на Луганщини. Він взяв участь у Всеукраїнській нараді “Впровадження нового механізму регулювання викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря”, яка розпочалася сьогодні в Алчевську. У нараді також взяли участь представники 27 регіонів України, міст та районів Луганщини, керівники основних підприємств-забруднювачів. Сьогодні вони обговорили питання впровадження нової системи регулювання в галузі охорони атмосферного повітря та заходи щодо зменшення забруднення атмосферного повітря викидами пересувних джерел. Завтра, 11 листопада, вони розглянуть питання впровадження сучасних вітчизняних та світових технологій для зменшення викидів забруднюючих речовин в атмосферу.
Організаторами наради виступили Міністерство охорони навколишнього природного середовища України, Держуправління екології та природних ресурсів в Луганській області, ВАТ “Алчевський металургійний комбінат” та ВАТ “Алчевськкокс”.