11 листопада 2004,15:44
В містах та районах області

Лисичанськ: продовжується реконструкція системи водопостачання південної частини міста, кошторисною вартістю 2 млн. 215 тис. грн. На сьогодні профінансовано 823,7 тис. грн., з них 350 тис. грн. - з держбюджету, 115 тис. грн. - з обласного екологічного Фонду охорони навколишнього середовища та 358 тис. грн. – з коштів міського бюджету. Реконструкція системи водопостачання дозволить покращити забезпечення питною водою мешканців південного мікрорайону міста, як приватного сектора, так і жителів 9-ти поверхових будинків.
Рубіжне: міський голова Анатолій Бусенков провів нараду з керівниками підприємств комунальної сфери з питання дотримання графіка ремонту ліфтового господарства міста. З виділених Кабінетом Міністрів України на ремонт ліфтів у м. Рубіжному 1 млн.188 тис. грн. освоєно 540 тис. грн. Перед управлінням житлово-комунального господарства поставлена задача до кінця поточного року освоїти суму, що залишилася, та виконати всі ремонтні роботи.
Біловодський район: агроформування району ведуть розрахунки за оренду земельних та майнових паїв. Десять агроформувань розрахувались повністю, дев’ятнадцять наближаються до завершення. В рахунок орендної плати надано 2978,4 тонн зернових на суму 1480 тис. грн. по середній ціні за тонну - 500 грн., іншої продукції - на суму 459,2 тис. грн., надано послуг на 300 тис. грн. та грошима – 459,2 тис. грн.
Перевальський район: для проведення аварійно-відновлювальних робіт на каналізаційних сітях м.Перевальськ та п.Горняцький з обласного екологічного фонду виділено кошти на суму 216 тис. грн. На сьогодні виконано понад 40% загального обсягу робіт.