12 листопада 2004,15:54
В містах та районах області

Біловодський район: 45 інвалідів Великої Вітчизняної війни та учасників бойових дій вже отримали лікування у новому корпусі Біловодської центральної районної лікарні. Лікувальну установу відкрито 8 жовтня поточного року, вона розрахована на 165 ліжко-місць. В хірургічному та терапевтичному відділеннях працюють палати для інвалідів ВВВ та учасників бойових дій на 1-2 чол., палати оснащені телевізорами та холодильниками. Для цих категорій громадян лікування проводиться безкоштовно.
Міловський район: виконуються роботи з реконструкції системи водопостачання смт. Мілове, на що планується виділити 100 тис. грн. з державного бюджету та 2 тис. грн. - з місцевого. На сьогодні профінансовано 87,5 тис. грн. з державного бюджету та в повному обсязі з місцевого. По вул. Дружби народів в смт. Мілове вже прокладено 500 м труб, або половину від необхідного. Проведено також водопровід по вул.Армійська довжиною 50 м. Прокладка цих ліній дасть можливість забезпечити водою квартири багатоповерхових будинків, в яких не працював водопровід протягом 5-ти останніх років. Це також дозволить закільцювати водопровідну лінію селища. Разом з тим буде проведена реконструкція внутрішньої системи та мереж на станції другого підйому, що дасть можливість установити нове обладнання дезинфекції води. Об’єкт планується ввести в дію до кінця листопаду поточного року.
Троїцький район: проведено засідання комісії з надання адресної допомоги малозабезпеченим громадянам. На засіданні розглянуто 36 заяв від малозабезпечених громадян, у тому числі 13 - від пенсіонерів, 6 – від самотніх матерів, 4 – від інвалідів дитинства, 3 – від багатодітних сімей. За рахунок коштів районного бюджету їм надано грошову допомогу на загальну суму 1 тис. грн., за рахунок коштів спеціального фонду райдержадміністрації – на суму 624 грн.