16 листопада 2004,17:08
В містах та районах області

Антрацит: у місті та селищах виконуються заходи щодо підготовки до святкування 60-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Вже закінчено реконструкцію площі та братської могили меморіалу "Вічний вогонь", на яку були використані кошти з місцевого бюджету у сумі 15,6 тис. грн. та спонсорські гроші на суму 70 тис. грн. Завершується будівництво нової будівлі міського історичного музею, розробляється проект будівництва міського цвинтаря. У селищах Каменське, Дубовське, Крепінське, В.-Павловське за допомогою залучених коштів місцевих підприємств проведені ремонтні роботи на сільських цвинтарях.
Лисичанськ: на сьогодні у місті повністю ліквідована заборгованість із заробітної плати працівникам підприємств комунальної форми власності. Станом на 1 листопада поточного року в цілому по місту заборгованість із заробітної плати у порівнянні з початком року зменшилась на 29 млн. 826,9 тис. грн. У порівнянні з жовтнем сума боргу зменшилася на 9 млн. 253,8 тис. грн.
Біловодський район: для покращення водопостачання мешканців селища Біловодськ місцевою дільницею Старобільського РВУ "Компанія "Луганськвода" за рахунок коштів місцевого бюджету виконано ремонт артезіанської свердловини №5 з напірним колектором 120 м на суму 11,5 тис. грн. Замінені центральна водонапірна башта та 4 глибинні насоси.