18 листопада 2004,16:39
В містах та районах області

Свердловськ: сьогодні закінчено ремонт 700 м аварійних ділянок автошляху на території с. Ново-Боровиці. Гроші на ці цілі у сумі 97 тис. грн. виділено Кабінетом Міністрів України. Роботи протягом тижня виконував Старобільський Райшляхстрой.
Старобільський район: на хуторі Сігар введено в експлуатацію газопровід за рахунок коштів місцевого бюджету на суму 20 тис. грн. Ведеться робота з газифікації села Бутове. На ці цілі з Держбюджету виділено 100 тис. грн. В с. Верхня Покровка закінчується робота з газифікації вул. Леніна за рахунок залучених коштів у сумі 30 тис. грн.
Станично-Луганський район: відкриття комп’ютерного класу відбулося сьогодні у Широківській середній школі. Десять комп’ютерів надано по лінії Міністерства освіти та науки. У відкритті взяли участь голова районної ради Михайло Болгов, школярі та педагоги.
Новоайдарський район: стан виконання бюджету за 10 місяців поточного року проаналізовано на апаратній нараді у голови райдержадміністрації. Зазначено, що в цілому план власних надходжень виконано на 104,4%. Це дозволяє своєчасно виплачувати зарплату працівникам бюджетної сфери. Заборгованості із заробітної плати в цій галузі в районі немає.