22 листопада 2004,16:25
В містах та районах області

Біловодський район: в районі розпайовано 88 тис. 734 га сільськогосподарських угідь, 8 тис. 534 громадян набули право на земельну частку (пай). На цей час у районі отримали сертифікати 8 тис. 480 громадян, оформлено 7 тис. 639 державних актів на земельні частки (паї), що становить 90% громадян, що отримали сертифікати. Громадянам видано 7 тис. 140 актів, з них з початку року майже 2 тис. державних актів. Ще 82 акти знаходяться в стадії розробки.
Новоайдарський район: питання виконання програми "Вода" розглянуто о на зустрічі голови райдержадміністрації Миколи Михайловського з активом селища Побєда. У зустрічі взяли участь понад 50 мешканців селища. Згідно з прийнятою у квітні поточного року постановою Кабінету міністрів України, для забезпечення водопостачання селища Побєда з державного бюджету виділено 50 тис. грн., з яких вже використано 12,5 тис. грн.
Станично-Луганський район: нараду з питань будівництва об’єктів водопостачання та газифікації за участю будівельників та голів селищних рад проведено в держадміністрації району. За підсумками наради вирішено укласти угоду з організацією "Луганськагропроект" на будівництво об’єктів водопостачання у с.Комишне, с.Широке та на роботи з коригування проекту підвідного газопроводу до с.Герасимівка. На ПП "Теплогаз" вирышено покласти контроль за використанням коштів на газифікацію сел Передільське та Тепле.