24 листопада 2004,16:55
Не припустити антиконституційного перевороту, розколу України та зберегти громадській спокій у країні призвали сьогодні депутати Луганської обласної ради на позачерговій сесії обласної ради.

Не припустити антиконституційного перевороту, розколу України та зберегти громадській спокій у країні призвали сьогодні депутати Луганської обласної ради на п’ятнадцятій сесії обласної ради четвертого скликання. Депутати прийняли Звернення до народу України, Президента України, Верховної Ради України та Верховної ради АР Крим і обласним радам інших регіонів країни.
З метою забезпечення миру та громадської злагоди луганські депутати закликали український народ “прийняти як належне рішення Центральної виборчої комісії, незалежно від того подобається воно нам чи ні, покинути майдани міст та стати до праці на користь своїх сімей”. До Президента України депутати Луганської облради звертаються з проханням забезпечити мир та спокій у державі та передачу влади легітимно обраному Президентові. Від Парламенту України облрада вимагає надати правову оцінку діям місцевих рад, які своїми рішеннями грубо порушують Конституцію України. До Кримської Верховної ради та обласних рад депутати звернулися з тим, щоб не допустити в країні перевороту і не дозволити силовими методами узурпувати владу в державі. Звернення до ООН, ради Європи та всіх іноземних громадян, які перебувають зараз в Україні містить прохання утриматися від оцінок результатів виборів в Україні до їх офіційного опублікування.