25 листопада 2004,15:06
В містах та районах області

Кремінський район: на виконання Указу Президента України "Про невідкладні заходи щодо завершення погашення заборгованості із заробітної плати" повністю ліквідовано заборгованість із заробітної плати в господарському комплексі району. За рахунок держбюджету працівникам Кремінського ЖЕК № 1проведена виплата у розмірі 21,9 тис. грн. Стабілізувалась ситуація із заборгованістю також у виробничому управлінні водопровідно-каналізаційного господарства.
Ровеньки: з початку листопада місцевими товаровиробниками вироблено 190 тонн борошна, 317,7 тонни хлібобулочних виробів, 6,5 тонн кондитерських виробів, 28 тис.дкл. пива, 73 тис.дкл. безалкогольних напоїв. Обсяг здобутку вугілля шахтами міста склав 7,822 млн. тонн з початку року. Річний план виконано на 142,2%. У місті працюють 41 котельна, які опалюють 298 житлових будинків, 24 школи, 18 дитячих садків, 15 лікувальних установ тощо.
Попяснянський район: За ініціативою голови райдержадміністрації Олександра Кравчука район співпрацює з міжнародними благодійними фондами. Так, отримано чергову партію гуманітарної допомоги від благодійного фонду "Hilfe Direkt". Завдяки цьому 157 багатодітних і малозабезпечених сімей району отримали гуманітарну допомогу носильними речами на суму 17 тис. грн. Крім цього, для районного краєзнавчого музею придбано оргтехніку та меблі на суму 9 тис. грн., на стадії завершення обладнання броньованого приміщення для збереження експонатів. Також проведено поточний ремонт приміщення районного Будинку культури на суму 7 тис. грн.