26 листопада 2004,15:47
В Луганську відбулося позачергове засідання Ради регіонів основна тема зборів обговорення політичної ситуації в державі після президентських виборів.

В Луганську відбулося позачергове засідання Ради регіонів основна тема зборів обговорення політичної ситуації в державі після президентських виборів. “ Ми повинні захистити інтереси тих майже 15 мільйонів українців ,які віддали свої голоси Віктору Януковичу, тих громадян чиї права сьогодні грубо порушують ”,- заявив голова облдержадміністрації Олександр Єфремов. Він також виступив з пропозицією створення обласного виконавчого комітету до якого у разі необхідності повинно перейти управління регіоном . “Це стане можливим якщо так звана опозиція не сяде за стіл переговорів або вона буде продовжувати грубо порушувати Конституцію України”, - додав губернатор. Голова обласної ради Віктор Тихонов запропонував сьогодні провести надзвичайні сесії обласної, міських та районних рад на яких буде обговорено пропозицію Олександра Єфремова.
Про серйозність намірів Луганщини говорить той факт, що вже завтра в усіх містах та населених пунктах області пройде попереджувальна акція протесту проти дій прибічників неконституційного вирішення проблеми. А 28 листопада відбудеться з’їзд депутатів від місцевих органів самоврядування всіх рівнів з 11 південно-східних регіонів України, на якій делегати визначатимуть подальшу долю своїх областей.