29 листопада 2004,16:14
В містах та районах області

Луганськ: 25 листопада вперше відбувся “Ярмарок вакансій для інвалідів”, в якому прийняли участь представники 11 підприємств-роботодавців. Ярмарок відвідали більш 100 чоловік з обмеженими фізичними можливостями. Вони особисто поспілкувалися з роботодавцями, обговорили умови запропонованої їм роботи. Запрошені також відвідали професійно-інформаційний сектор самостійного пошуку роботи, де ознайомилися з переліком фахівців, в яких є потреба на ринку праці та з усім спектром послуг, що надає центр зайнятості.
Лисичанськ: з 1 вересня по 20 листопада поточного року підприємства міста надали благодійну допомогу одиноким непрацездатним громадянам, що знаходяться на обліку та обслуговуванні у відділеннях територіального центру на загальну суму 5 тис. 414 грн. З вересня по листопад поточного року управлінням праці та соціального захисту населення надано матеріальну допомогу 169 особам на суму 27 тис. 790 грн.
Перевальський район: з початку року районним центром зайнятості населення зареєстровано 2 тис. 458 безробітних, з яких працевлаштовано 1 тис. 543 чол. У тому числі створено 57 робочих місць за рахунок дотацій роботодавцям, 1005 чол. взяли участь у громадських роботах.
Сватівський район: в районі забезпечено твердим паливом 1583 особи пільгової категорії населення, що становить 67,8%. З них інваліди війни та учасники бойових дій повністю забезпечені паливом, учасники війни – на 51,1%. Крім того 407 чоловік пільгової категорії отримали за бажанням готівку на придбання твердого палива. З обласного бюджету для додаткового забезпечення твердим паливом найбільш вразливих верств населення району виділені асигнування у сумі 45 тис. грн. Додатково з обласного бюджету вугілля у вигляді готівки отримали 152 особи.