30 листопада 2004,16:42
З початку поточного року 55 підприємств будівельного комплексу області повністю ліквідували заборгованість із заробітної плати. – Микола Мухін.

“З початку поточного року 55 підприємств та організацій будівельного комплексу області повністю ліквідували заборгованість із заробітної плати”, - повідомив начальник управління будівництва облдержадміністрації Микола Мухін. За його словами, з початку року в галузі будівництва заборгованість із виплати заробітної плати зменшено з початку року на 4 млн. 213 тис. грн., в тому числі у листопаді – на 198 тис. грн.
Микола Мухін також зазначив, що ведеться особливий контроль за ходом фінансування і освоєння містами та районами державних коштів, що виділені на будівництво об’єктів. Станом на 19 листопада поточного року профінансовано 20 млн. грн., освоєно 12,8 млн. грн., введено в дію 35 об’єктів.
За період з 19 по 25 листопада поточного року закінчено реконструкцію дитячого садка “Рябінушка” в с. Хороше Слов’яносербського району. Також закінчено будівництво підвідного газопроводу до села Весела Тарасівка Лутугинського району довжиною 1 км, збудовано 2,6 км розвідних мереж. До кінця поточного року в цьому селі планується підключити до газопостачання понад 40 будинків. Понад 2,5 км газових мереж збудовано в селі Верхня Оріхівка, “блакитне паливо” буде подано більш ніж до 20 будинків села.