01 грудня 2004,17:21
Аспекти розвитку місцевих громад розглянуто на семінарі Східноукраїнського регіонального навчального центру у Кіровську.

Аспекти розвитку місцевих громад розглянуто на семінарі Східноукраїнського регіонального навчального центру (м.Донецьк), який відбувся 29 та 30 листопада у Кіровську Луганської області. Темою семінару став детальний аналіз сучасного соціально-економічного стану самоврядної громади, визначення потенціалу та загроз розвитку, перевірка виконавчої діагностики соціально-економічного стану громади" в рамках програми "TACIS IBPP". У семінарі взяли участь польські консультанти.
Слухачі, оперуючи показниками по м.Кіровську, робили діагноз поточної ситуації в територіальній громаді, аналіз власного потенціалу та зовнішнього оточення, вчилися визначати головні напрямки розвитку територіальної громади та головні стратегічні проблеми. Отримані знання будуть використанні службовцями та активістами територіальної громади в ході розробки плану стратегічного розвитку міста, до якого спеціальна робоча група вже приступила. Навчання пройшли 30 осіб, серед яких працівники міськвиконкому, депутати міської ради, представники громадських організацій, ЗМІ.