08 грудня 2004,16:41
В містах та районах області

Сєверодонецьк: відбулося засідання виконкому Сєверодонецької міської ради, на якому були прийняті рішення про надання одноразової допомоги згідно заяв малозабезпечених громадян, про створення у місті координаційної ради з питань профілактики негативних явищ серед неповнолітніх, молоді, їх соціального захисту та попередження насильства в сім’ї. Також обговорено заходи з нагоди Нового року та Різдва. За планом місто прикрасять три ялинки – на площах Радянській, Перемоги та Соборній. З 20 грудня у міському палаці культури відбудуться театралізовані новорічні вистави для школярів. Безкоштовні новорічні програми пройдуть у центральних міських бібліотеках, дитячих музичних школах міста та селі Борівське, дитячій художній школі та виставковій залі народної творчості. Міськвиконкомом виділені кошти на новорічні подарунки для учнів 1–6 класів шкіл міста, бюджетних дошкільних закладів, школи–інтернату.
Кремінський район: Луганський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі уклав з мешканцями району 141 угоду про газифікацію власних будівель. Це здійснюється в рамках реалізації обласної програми "Власний дім". За 9 місяців поточного року газифіковано 33 помешкання. У цілому жителі району отримали від обласного фонду кредити для газифікації на суму 329,5 тис. грн.
Лутугинський район: за 9 місяців поточного року план надходжень в районний бюджет виконано на 127,4%. При плані надходжень 5653,7 тис. грн., фактично надійшло 7204,3 тис.грн., що на 2407,4 тис.грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року. В бюджет області відраховано податок з доходів фізичних осіб на суму 2710 тис.грн. та 236 тис.грн. плати за землю. З бюджету району в обласний бюджет відраховано 2946 тис.грн. За підсумками роботи 10 місяців поточного року надходження в місцевий бюджет склали 19,3 млн.грн., що на 6,2 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період 2003 року.