09 грудня 2004,16:31
В містах та районах області

Лутугинський район: управлінням Пенсійного фонду України в Лутугинському районі за 2004 рік забезпечена мобілізація доходів в сумі 41,3 млн.грн. План виконано на 156,9%. Кількість пенсіонерів, які отримують пенсії через банки, збільшилась на 652 особи, що дало можливість зменшити витрати на доставку і виплату пенсій на суму 166,1 тис.грн.
Станично-Луганський район: Червоножовтнева сільська рада Станично-Луганського району уклала договір з Петрівським хлібозаводом, чим вирішено питання забезпечення свіжим хлібом мешканців вулиці Зарічна села Червоний Жовтень. Згідно договору, три рази на тиждень здійснюється підвіз хліба на цю вулицю, де проживають 70 громадян, в основному пенсійного віку. Реалізується хліб за цінами, нижчими за ринкові.
Біловодський район: за 11 місяців поточного року заборгованість із заробітної плати у районі знизилася на 92,6%. За цей період виплачено 2 млн. 385,5 тис. грн. заборгованості минулих років. За грудень поточного року заборгованість із заробітної плати скоротилася на 34% у порівнянні з початком року.