13 грудня 2004,16:18
В містах та районах області

Кремінський район: за 11 місяців поточного року агроформуваннями району вироблено 3 тис. 473 тонни молока, 5 тис. 810 тонн м’яса, що на 77% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Виробництво яєць збільшилось на 288 тис. штук та становить 428 тис. штук. На 57% в районі збільшилось виробництво муки й становить 313 тонн. Виробництво зернових культур становить 52 тис.137 тонн, що на 278% більше відповідного періоду минулого року. Виробництво насіння соняшнику збільшилось на 4 тис. 240 тонн або на 63%.
Свердловськ: завершено проведення робіт з капремонту споруджень водовідведення. Ремонт каналізаційних систем виконано по вулицях Водоп’янова, Дзержинського та Карла Лібкнехта. В цілому на цих роботах освоєно 240 тис. грн., що були виділені Кабінетом Міністрів України з Держбюджету.
Антрацитівський район: відкриття котельні відбулося 10 грудня поточного року в Червонополянській школі-гімназії, яку введено в дію за рахунок коштів районного бюджету. На ці цілі в райбюджеті було заплановано 140 тис. грн. У відкритті взяли участь заступники голови райдержадміністрації Ольга Камінська та Матвій Афраймович.
Старобільський район: в рамках проведення правозахисної акції "16 днів проти насильства" в центральній бібліотеці Старобільського району розміщено виставку друкованих видань про права людини. В учбових закладах району проведені лекції та бесіди "Що таке насилля?", "Біле рабство", "Захисти себе". 19 дітей взяли участь в районному конкурсі малюнків "Мій улюблений світ без насильства", 13 підлітків - у районній телефонній вікторині "Знання законів – мій захист". В рамках акції також здійснено три профілактичні виїзди у кризові сім’ї, де з батьками проведені бесіди щодо недопустимості застосування насильства у вихованні дітей. Дітям надані консультації з питань захисту своїх прав.