16 грудня 2004,16:06
Повністю погашена заборгованість з виплати субсидій населенню області на придбання твердого палива та скрапленого газу. – Володимир Білоус.

“Повністю погашена заборгованість з виплати субсидій населенню області на придбання твердого палива та скрапленого газу”, - заявив начальник Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Володимир Білоус. Він відзначив, що це стало можливим завдяки фінансуванню Програми житлових субсидій субвенціями з держбюджету. Так, в 2003 та 2004 роках субсидії організаціям за житлово-комунальні послуги, які надані населенню, профінансовано на 160,5% та 111,4% відповідно, з урахуванням погашення заборгованості попередніх років.
Володимир Білоус також відмітив, що з 2002 року в області діє механізм виплати субсидій грошовою готівкою на придбання твердого палива та скрапленого газу. Своєчасне та у повному обсязі надходження субвенцій з держбюджету дозволило за 11 місяців поточного року виплатити населенню субсидію на 98,8%, що становить третє місце серед областей України.