20 грудня 2004,16:23
В містах та районах області

Ровеньки: передача Книги-естафети культури та духовності, присвяченої 300-річчю заселення ровеньківських земель, відбулася в селищі Ясенівське. Сторінки книги поступово заповнюються цікавими матеріалами про історичне минуле краю. Весь минулий місяць Книга знаходилася в селищі Ясенівське. Легенди про рідний край, перша школа, роки Великої Вітчизняної війни та роки повоєнної відбудови – всі ці етапи історії селища вписані в Книгу-естафету. Подальший її маршрут – селище Дзержинське. З нагоди передачі Книги-естафети в Ясенівському будинку культури ім. Горького відбулася урочиста церемонія, в якій взяли участь заступники міського голови, селищні голови, мешканці обох селищ.
Старобільський район: в притулку для неповнолітніх пройшло свято "Ой, хто, хто Миколая любить?". Вихованців притулку привітали керівники району, представники підприємств та організацій. Вони передали притулку подарунки – дитячу літературу, акордеон, дитячі іграшки, стільці та одяг, канцтовари, кондитерські та хлібобулочні вироби на загальну суму 3,1 тис. грн.
Ровеньки: в селі Чапаївка відбулося театралізоване привітання з Днем Святого Миколая першої в місті прийомної сім’ї Бочарових, яка виховує двох дітей з Луганського притулку. Зі святом сім’ю привітали керівники міста та голови благодійних організацій.