22 листопада 2005,18:08
В створенні нових робочих місць голова облдержадміністрації Геннадій Москаль бачить вирішення багатьох проблем Луганщини.

Голова облдержадміністрації Геннадій Москаль вважає, що на території Луганської області є багато проблем, які необхідно вирішувати. Так, однією з головних, він назвав перевищення кількості пенсіонерів над працездатним населенням. Вирішення цього питання він бачить у створенні робочих місць, залученні інвестицій, повному розвитку підприємництва. „Ми будемо з’ясовувати, що дійсно заважає створенню робочих місць: бюрократизм, корумпованість чи інші причини”, - наголосив Геннадій Москаль.
Також він зазначив, що темпи розвитку промисловості в області не дуже великі, багато збиткових підприємств – 41%, значна кількість непрацюючих підприємств. „Сьогодні необхідно проаналізувати чому вони не працюють та зробити все, щоб відновити роботу цих підприємств”, - акцентував голова облдержадміністрації.
Він обов’язково зустрінеться з головою Луганської обласної ради, з яким насамперед обговорюватиме бюджетне питання. „Бюджет має бути прагматичний і узгоджений з обласної радою, яка його приймає”, - вважає Геннадій Москаль.