25 листопада 2005,15:06
Проводиться конкурс серед ЗМІ на краще висвітлення теми протидії торгівлі людьми та попередження гендерного насильства.

В рамках Міжнародної акції «16 днів проти гендерного насильства» управлінням у справах молоді та спорту і управлінням у справах преси та інформації облдержадміністрації започатковано конкурс серед засобів масової інформації.
Мета конкурсу – широке висвітлення аспектів попередження домашнього та гендерного насильства, а також протидії торгівлі людьми, поширення інформації про державні установи та громадські організації, які займаються превентивною діяльність щодо зазначених проблем, подолання гендерних стереотипів.
До участі запрошуються як окремі журналісти, так і колективи обласних та регіональних телерадіокомпаній, обласних, міських і районних газет.
Конкурс проводиться за номінаціями „краща газетна публікація з проблем насильства або торгівлі людьми”, „кращий тематичний теле- або радіо сюжет з проблем насильства або торгівлі людьми”, „краща газетна сторінка про можливі шляхи подолання зазначених явищ”, „краща теле-, радіопрограма про можливі шляхи подолання зазначених явищ”, „краща проблемна стаття про існуючі гендерні стереотипи в суспільстві”, „краща проблемна теле-, радіопрограма про існуючі гендерні стереотипи в суспільстві”.
На конкурс приймаються газетні публікації та теле- і радіопередачі, які були опубліковані, або вийшли в ефір під час обласного етапу Міжнародної акції «16 днів проти гендерного насильства» з 25 листопада по 10 грудня 2005 року.
Матеріали на конкурс приймаються до 20 грудня 2005 року на адресу управління у справах преси та інформації облдержадміністрації (м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а, з поміткою «На конкурс ЗМІ», тел. 58-12-13, 34-76-26).
Нагородження переможців – на підсумковій зустрічі обласного етапу Міжнародної акції «16 днів проти гендерного насильства».