01 грудня 2005,15:17
Проблеми ветеранів обговорювались на зустрічі з головою облдержадміністрації.

Голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль провів 30 листопада зустріч з ветеранським активом області. Керівники ветеранських організацій повідомили про проблеми, з якими вони стикаються в своєї діяльності.
Зокрема ветеранів хвилює рівень медичного забезпечення та постійне зростання цін на ліки. „Про який рівень медицини можна говорити, якщо лікар зараз не має можливості працювати на сучасній медичній апаратурі”, - зазначив Геннадій Москаль стосовно відсутності в області власного медичного діагностичного центру.
Серед актуальних проблем ветеранів залишаються і питання забезпечення автотранспортом, санаторно-курортним лікуванням та пільговим твердим паливом. Голова облдержадміністрації також відмітив недостатній рівень газифікації по деяких селах області. Щодо підвищення тарифів на комунальні послуги Геннадій Москаль ще раз підкреслив своє негативне ставлення до цього та зазначив: „Щоб підвищувати тарифи на комунальні послуги спочатку потрібно підвищити їх якість”.
Геннадій Москаль підтримав пропозицію керівників ветеранських організацій зробити такі зустрічі традиційними.