07 грудня 2005,10:07
Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль привітав працівників місцевого самоврядування з професійним святом

„Шановні працівники місцевого самоврядування!
Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом Днем місцевого самоврядування.
Однією з визначальних ознак демократичної, соціальної, правової держави є наявність у ній повноцінного місцевого самоврядування. Саме через місцеве самоврядування найповніше може бути реалізована ідея здійснення влади народом безпосередньо вирішені важливі питання взаємодії держави територіальних громад та особи.
Конституція України закріпила на найвищому законодавчому рівні основні засади організації та діяльності системи місцевого самоврядування, як самостійного конституційного інституту.
На вас, працівників органів місцевого самоврядування, покладені відповідальні обов’язки цивілізованого узгодження та вирішення розбіжностей між інтересами держави та інтересами конкретної людини.
Саме від вас, від вашого професіоналізму, сумлінності, чесності та принциповості залежить вирішення нагальних питань мешканців області.
Бажаю всім працівникам органів місцевого самоврядування міцного здоров’я, творчих успіхів, натхнення та наснаги у вашій нелегкій, благородній праці”.