08 грудня 2005,14:22
24 грудня поточного року в Луганську відбудеться передноворічний ярмарок.

„Святкові ярмарки мають стати регулярними, це допоможе купити товари народного споживання по цінам товаровиробників та виявити реальний споживацький попит”, - заявив голова облдержадміністрації Геннадій Москаль.
Враховуючи значимість для населення області інтервенції харчових продуктів на продовольчий ринок за доступними цінами під час передсвяткового підвищення попиту та цін на них, головою обласної держадміністрації підписано розпорядження щодо проведення з цією метою в 2005-2006 роках передсвяткових продовольчих ярмарків.
Перший такий святковий новорічний ярмарок відбудеться 24 грудня 2005 року в м. Луганську на традиційному місці - ярмарковій площі біля стадіону "Авангард". Подібні ярмарки також будуть організовані ще в 9-ти містах області, населення яких перевищує 100 тисяч чоловік.
В ярмарку візьмуть участь сільгосптоваровиробники з усіх районів області, харчові та переробні підприємства з широким асортиментом продукції. Крім того, до участі у ярмарку планується запросити товаровиробників з інших регіонів України - Донецької, Закарпатської області, АР Крим та ін. В програмі ярмарку - святкові шоу, конкурси, призи, сюрпризи, виступи художніх колективів. За словами Геннадія Москаля, це допоможе підвищити популярність місцевих аматорських та професіональних творчих колективів.