14 грудня 2005,14:55
Геннадій Москаль привітав працівників судів Луганщини з професійним святом.

Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль привітав працівників судів області з їх професійним святом. В поздоровленні йдеться:
„Упевнений, що ваша відданість справі, професійні знання та практичний досвід і далі слугуватимуть українському народу. Судді Луганської області гідні визнання і поваги своїх співвітчизників завдяки чесності, об’єктивності та професіоналізму у роботі.
Незаперечними заповідями вашої роботи завжди були і є висока відповідальність за результати своєї діяльності, відповідальність за долю кожної людини. Цим визнаються повноваження та функції правосуддя відстоювати законність, захищати суспільні і державні інтереси, інтереси кожного громадянина України, забезпечувати недоторканність прав і свобод громадян, бути гарантом дотримання закону України! Високий рівень знань і ваші особисті та професійні якості - гідність та принциповість - завжди служили та служитимуть вам основою для виконання службового обов’язку!
Дякую всім працівникам судів за плідну працю. Міцного здоров’я, благополуччя, добра вам і вашим родинам!”

Сьогодні в Апеляційному суду Луганської області відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників суду, в яких взяли участь голова облдержадміністрації Геннадій Москаль, заступник голови облради Валерій Голенко, керівники судів, силових структур області, судді міських та районних судів, працівники Теруправління Державної судової адміністрації в Луганській області. За значний особистий внесок у зміцнення законності й правопорядку в області, сумлінне виконання службового обов’язку, високий професіоналізм кращим працівникам судових органів області були вручені грамоти Верховного Суду України, Почесні грамоти та Листи подяки облдержадміністрації, медалі "За заслуги перед Луганщиною", Почесні грамоти облради, іменні годинники від голови облради „За заслуги перед Луганщиною” та цінні подарунки від обласного благодійного фонду "Благовіст".