14 грудня 2005,18:28
Президент України привітав губернатора Луганщини з 55-річчям.

Президент України Віктор Ющенко привітав голову Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля з нагоди 55-річчя від дня народження. В поздоровленні йдеться:
„Шановний Геннадію Геннадійовичу!
Прийміть сердечні вітання з нагоди 55-річчя від дня народження.
Високо ціную Вас як порядну і чесну людину, відповідального політика та грамотного керівника. З впевненістю покладаюся на Вашу компетентність у сфері державного управління.
Сьогодні ми закладаємо підвалини нової України - процвітаючої європейської держави. Успіх цієї політики залежить від злагодженості та ефективності роботи органів державного управління, вміння керівників налагодити співпрацю між владою, бізнесом та громадою. Переконаний, що Ваш досвід та професіоналізм, енергія та наполегливість допоможуть нам гідно виконати масштабні та відповідальні завдання, які стоять перед Луганщиною та перед країною.
Бажаю Вам і Вашим рідним міцного здоров'я, щастя і благополуччя, здійснення всіх задумів і сподівань. Нехай і надалі любов до Вітчизни та турбота про наш народ надихають Вас на сумлінну працю, якій Ви присвятили своє життя”.