15 грудня 2005,11:21
В містах та районах області: Троїцький район

На нараді, яку провів голова райдержадміністрації Олександр Карнаухов з сільськими головами, керівниками підприємств установ, сільгоспформувань району, розглянуті питання підвозу дітей до шкіл, стану справ по наданню субсидій.
Під час наради було зазначено, що станом на 12 грудня підвезення потребують 355 учнів та 11 педпрацівників. Організовано підвіз дітей до 12 шкіл району. В основному організацію підвозу дітей здійснюють сільгоспформування за рахунок своїх коштів, які частково компенсують батьки, або за рахунок земельних паїв. Для вирішення питання підвозу дітей до шкіл в районі діє програма "Шкільний автобус", згідно якої областю виділено 1 новий автобус. Також була звернено увагу керівника райавтодору та керівників сільгосппідприємств на своєчасне прочищення доріг до шкіл, з ціллю недопущення порушення учбового процесу.
По другому питанню зазначено, що за 11 місяців поточного року за житлово-комунальними субсидіями звернулося 369 сімей, з них 307 призначена субсидія на суму 60,6 тис. грн. За звітний період в райдержадміністрації проведено 10 засідань комісії із спірних питань по призначенню субсидій, на яких розглянуто 227 заяв. Протягом року за субсидією на придбання твердого палива та скрапленого газу звернулося 174 сім’ї, з них субсидія призначена 150. За цей період профінансовано 29,8 тис. грн., виплачено 29,8 тис. грн., або 93,7% до призначеного.