16 грудня 2005,11:51
Геннадій Москаль передав притулкам для неповнолітніх 6 автомобілів.

Сьогодні Геннадій Москаль передав притулкам для неповнолітніх 6 автомобілів марки ГАЗ-32213-14. Також особисто від себе Геннадій Москаль подарував дітям набори цукерок, а наймолодші діти отримали м’які іграшки. Голова облдержадміністрації поздоровив дітей зі світом Святого Миколая, побажав усього найкращого та зазначив, що ці автомобілі мають полегшити та покращити життя вихованців та співробітників притулків.
Автомобілі були придбані в рамках програми Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту "Здійснення заходів, спрямованих на подолання дитячої бездоглядності та безпритульності". Транспортні засоби отримали Алчевський, Луганський, Стаханівський, Краснолуцький, Старобільський та Ровеньківський притулки для неповнолітніх.
До кінця року усі служби у справах неповнолітніх завдяки цій субвенції отримають комп’ютерну техніку. Це дасть можливість створити електронну інформаційну систему обліку дітей і сімей, які потребують соціальної допомоги та підтримки. 800 тисяч гривень було витрачено на ремонт та обладнання притулків, придбано спортивний інвентар, меблі, одяг для вихованців.