22 грудня 2005,11:37
Губернатор перебуває з робочою поїздкою в Краснодонському районі.

Сьогодні голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль перебуває з робочою поїздкою в Краснодонському районі.
Своє знайомство з районом він почав з села Пархоменко. Там губернатор відвідав музей Олександра Пархоменка, сільську школу та лікарню. Потім побував на СТОВ „Пархоменківська нива”, де ознайомився з роботою тваринницького комплексу, пекарні, млина та молокоблоку.
Після цього Геннадій Москаль відвідав Краснодон, де оглянув експозицією музею Молодої гвардії та вшанував пам’ять героїв-молодогвардійців покладанням квітів до пам’ятника „Клятва”, стели „Скорботна мати” та монументу „Нескорені”.
У другій половині дня голова облдержадміністрації планує відвідати одне з найкрупніших підприємств з виробництва курячого м’яса ТОВ АФ „Агроукрптаха” у с.Власівка та оглянути соціальні об’єкти у с. Самсонівка: фельдшерський пункт, дитячий садок та школу.
У с.Новосвітлівка Геннадій Москаль планує оглянути Новосвітлівську гімназію, ознайомитися з діяльністю та проблемами центральної районної лікарні, що розташована у селі та районного будинку культури. Наприкінці дня відбудеться вже традиційна для таких поїздок зустріч з лідерами районних організацій політичних партій та громадських організацій.
Відвідування Краснодонського району – це п’ята поїздка губернатора по регіонах області з метою ознайомлення з проблемами їх мешканців. Геннадій Москаль планує щотижня проводити подібні поїздки до кожного з районів та міст обласного підпорядкування. По результатах поїздки голова облдержадміністрації дасть протокольні доручення місцевим керівниками органів влади та структурних підрозділів обласної адміністрації. У зв’язку з цим Геннадій Москаль планує у п’ятницю, 23 грудня у Краснодонській райдержадміністрації провести розширену нараду за підсумками відвідування Краснодонського району.