27 грудня 2005,18:01
Не можна перетворювати дитячі свята на політінформацію. - Геннадій Москаль

"Не можна перетворювати дитячі свята на політінформацію", - так різко відізвався сьогодні губернатор Луганщини про політиків, що завітали на Міжнаціональну новорічну ялинку. „Такі виступи говорять про відсутність у них політичної етики. Діти чекали на Діда Мороза, а отримали казки політиків для їх батьків”, - зауважив Москаль.
Загалом до обласного лялькового театру, де відбулося свято Міжнаціональної новорічної ялинки завітали більше 250 дітей з 21-го обласного національно-культурного товариства. Біля нарядженої ялинки на них чекали Дід Мороз з іншими казковими героями, веселі конкурси та подарунки. Актори лялькового театру показали для дітлахів новорічну виставу.
Сьогодні ж Геннадій Москаль узяв участь в урочистому відкритті ще одного дворового дитячого майданчику в Луганську біля багатоповерхівок на вулиці Оборонній. За ініціативою депутата міської ради та відомого бізнесмена Володимира Медяника цього року в Луганську розпочато реалізацію проекту „Відновимо наші двори”, за яким у дворах багатоповерхівок на прохання їх жителів будуються дитячі майданчики. Вже відкрито понад 20 таких майданчиків із спортивними дільничками, пісочницями, гойдалками та каруселями. „Ми всіляко будемо заохочувати і вітати такі ініціативи, і ми вдячні пану Медянику, за те, що він за свої власні кошти робить для міста і області таку добру справу», - заявив Геннадій Москаль під час відкриття чергової дитячого майданчику.