28 грудня 2005,16:38
Керівники Луганщини привітали кращих працівників різних галузей з Новорічними святами.

28 грудня в Луганському обласному російському драматичному театрі пройшли урочисті заходи з нагоди Новорічних свят за участю голови облдержадміністрації Геннадія Москаля, голови облради Віктора Тихонова, народних депутатів України, делегацій міст та районів області. Керівники області привітали присутніх зі святом. В залі зібралися кращі фахівці області з економіки і медицини, освіти і будівництва, транспорту і сільського господарства, торгівлі і культури, спорту і юстиції, керівники обласних організацій політичних партій, громадськість.
Губернатор висловив слова щирої подяки всім луганчанам, „чиї трудові успіхи і досягнення вселяють в нас упевненість в завтрашньому дні”. „Всіх нас об'єднує одна велика загальна справа - служіння Вітчизні, нашій малій Батьківщині – Луганщині, - наголосив Геннадій Москаль. - Від узгодженості й порозуміння в суспільстві, сумлінного ставлення кожного до дорученої справи залежать долі тисяч людей, їх благополуччя, здоров'я, достаток”. Він також підкреслив, що сьогодні влада на ділі демонструє відкритість для співпраці з усіма партіями, громадськими організаціями, профспілками, доступність будь-якому мешканцю області.
Кращим працівникам підприємств, установ, організацій та органів влади були вручені ордени "За заслуги" ІІІ ступеня, Почесні грамоти і Листи подяки облдержадміністрації, медалі "За заслуги перед Луганщиною", Почесні грамоти та грамоти облради, іменні годинники від голови обласної ради. Цього ж дня в колонній залі облдержадміністрації пройшов урочистий прийом голови облдержадміністрації та голови облради з нагоди Новорічних свят.
Перед цим голова облдержадміністрації Геннадій Москаль провів зустріч з видатними людьми Луганщини - Героями України, Героями Соціалістичної Праці, кавалерами орденів Слави, колишніми керівниками області. У зустрічі взяли участь Герой Радянського Союзу Іван Малько та Герой України, народний депутат України Геннадій Астров-Шумілов. Голова облдержадміністрації привітав присутніх з Новорічними святами та вручив їм Листи подяки облдержадміністрації за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток Луганської області та активну участь у громадському житті регіону.