29 грудня 2005,10:10
На Луганщині з робочою поїздкою перебуває Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров.

Сьогодні до Луганської області з робочою поїздкою прибув Прем’єр-міністр України Юрій Іванович Єхануров. За програмою в приміщенні Луганської облдержадміністрації відбудеться представлення голови облдержадміністрації Геннадія Москаля, зустріч з керівниками області та провідних підприємств, організацій та установ.
Об 11:30 Юрій Єхануров планує дати прес-конференцію, на якій відповість журналістам всеукраїнських та регіональних ЗМІ на запитання щодо діяльності очолюваного їм уряду (Сто днів діяльності уряду Ю.Єханурова).
Після цього Прем’єр-міністр зустрінеться з представниками малого та середнього бізнесу Луганщини. Планується, що у зустрічі візьмуть участь понад 40 підприємців та представників підприємницьких організацій. Серед них виконавчий директор Луганського регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців.
Програмою перебування Юрія Єханурова в Луганській області також передбачено відвідування ХК „Луганськтепловоз” та зустріч із студентами та викладачами Луганського Національного педагогічного університету ім. Тараса Шевченко.
О 17.20 на Луганському обласному телебаченні передбачено прямий ефір за участю Прем’єр-міністра Юрія Єханурова.