30 грудня 2005,10:50
Голова облдержадміністрації Геннадій Москаль вітає мешканців Луганщини з Новим Роком.

„Дорогі друзі!
Завершується 2005 рік. Нас захопили приємні передноворічні турботи: придбання ялинки, ласощів до святкового столу, подарунків рідним і близьким. Це все породжує в душі особливе, знайоме з дитинства почуття, надію на те, що щось добре, несподіване з нами обов'язкове трапиться.
Рік, що минає, для всіх нас українців, був наповнений, як радісними, світлими подіями, так дуже непростими та драматичними. Попри все Україна підтвердила обраний шлях розбудови демократичної, правової, цивілізованої країни, де інтереси та права простої людини є найвищої цінністю.
В 2006 році всі свої сили, знання та досвід ми спрямуємо на те, щоб пересічні мешканці Луганщини на своєму житті відчули зміни на краще. В першу чергу це не можливо без створення нових робочих місць, залучення в область інвестицій, підтримання сприятливого клімату для розвитку бізнесу.
Хай Новий Рік принесе вам вдачу, добробут, любов та підтримку рідних і близьких. Бажаю щоб усі негаразди і труднощі залишились у минулому. Нехай здійсняться всі мрії та сподівання, які ви загадали в новорічну ніч. З Новим 2006 Роком! Хай вам щастить!”