24 листопада 2006,12:06
Сьогодні в Києві відкривається персональна виставка луганського художника Віктора Скубака.

24 листопада 2006 року о 16:00 у Центральному будинку художників (м.Київ, вул. Січових стрільців (Артема), 1-5) відкриється персональна виставка члена Національної спілки художників України, викладача Луганського державного інституту культури і мистецтв Віктора Скубака. Виставка триватиме до 3 грудня.
Віктор Скубак працює в галузі станкового живопису. Член НСХ України з 1983 року. Спочатку закінчив Луганське державне художнє училище, а потім Київський державний художній інститут. Починаючи з 1974 року постійний учасник республіканських, всесоюзних, всеукраїнських, зарубіжних, міжнародних виставок (понад 50). Брав участь у багатьох республіканських творчих групах, всеукраїнських та міжнародних пленерах. Має персональні виставки. Твори знаходяться в Дирекції виставок Міністерства культури і туризму України, музеях України, різних зібраннях за кордоном.
З 1990 по 1996 роки двічі обирався головою правління Луганської обласної організації НСХУ. З 1999 року – на викладацькій роботі. Нині працює у Луганському державному інституті культури і мистецтв на посаді доцента, завідувач кафедрою живопису.
«Сюжети прості - сюжети самі вічні». Така філософія робіт Віктора Григоровича Скубака. Він йде по життю з девізом «уміти побачити себе зі сторони, порівняти зі справжнім і побачити своє місце...». Найрідніші серцю автора роботи - цикл «Міські пейзажі» Луганська.