28 листопада 2006,13:02
Центр інформації з питань європейської та євроатлантичної інтеграції відкрився в Луганську.

Європейська політика сусідства відкриває для України нові перспективи для партнерства, економічної інтеграції та співробітництва. Але сьогодні українські громадяни ще недостатньо обізнані в перспективах, які створює для країни входження до європейської спільноти.
Яким буде вибір України, її майбутнє, яке місце займе Україна в світовому просторі – обирати має український народ. Для того, щоб зробити вірний вибір, необхідно мати достатню та достовірну інформацію. Надати різнопланові, об’єктивні, оперативні відомості про НАТО, Європейський Союз, європейські та євроатлантичні прагнення України – таке завдання ставить перед собою обласна бібліотека ім. М.Горького, відкриваючи Центр інформації з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.
Об’єднуючи в собі два стенди «Україна-НАТО: на шляху до співробітництва» та «Україна-Європейський Союз: перспективи інтеграції» Центр створює умови для доступу до друкованої та електронної інформації з актуальних питань інтеграції.
Відкриття Центру відбулось сьогодні в Інтернет-центрі бібліотеки ім.М.Горького. Участь у заході взяли представники обласного військкомату, Луганського військового ліцею, громадських організацій, студентська молодь.