01 грудня 2006,15:51
Губернатор Луганщини Олександр Антіпов представив п’ятьох своїх новопризначених заступників.

Голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов представив сьогодні п’ятьох призначених заступників голови облдержадміністрації. Як зазначив Олександр Антіпов, керуюча команда облдержадміністрації в цілому сформована. За словами Олександра Антипова, ця команда працює з ним майже три місяці, усі вони погодилися стати до роботи як виконуючі обов’язки на громадських засадах. Від сьогодні це офіційно призначені заступники голови облдержадміністрації. „За цей час я переконався, що не помилився у цих людях, - зазначив Олександр Антіпов. – Вони вміють організувати ефективну роботу по своїх напрямках. І я сподіваюся, що разом ми зможемо найближчим часом вивести економіку Луганську область на гідні показники, які були раніше”.
Відповідно до статті 10 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, листа Глави Секретаріату Президента України та особистих заяв 30 листопада голова Луганської облдержадміністрації підписав розпорядження про призначення з 1 грудня 2006 року на посаду першого заступника голови облдержадміністрації Юрія Ареф’єва та на посади заступників голови облдержадміністрації Миколи Запорожцева, Володимира Кривулі, Леоніда Рисухіна та Володимира Заболоцького. Усі вони більше місяця до того працювали виконуючими обов’язки заступників голови облдержадміністрації, поки тривала діюча процедура погодження їх кандидатур з центральними органами влади.
Перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Євгенійович Ареф’єв займатиметься питаннями, розвитку промисловості. Паливно-енергетичного комплексу транспорту, зв’язку та сільського господарства. Економічні та фінансові питання знаходитимуться у веденні Володимира Миколайовича Кривулі. Проблемами ЖКГ, будівництва та архітектури опікуватиметься Леонід Іванович Рисухін. Питання діяльності апарату облдержадміністрації, кадрової і контрольної роботи, а також координації діяльності правоохоронних органів та військових формувань покладені на Миколу Васильовича Запорожцева.
Згодом буде призначено ще одного заступника – з соціальних питань. Це відбудеться після того, як буде остаточно узгоджено звільнення з посади заступника голови Луганської облдержадміністрації Зіновія Гузара, який на даний час знаходиться у відпустці. Сергій Тихоновський, який до того був заступником голови-керівником апарату облдержадміністрації, з 1 грудня є керівником апарату.
* * *
АРЕФ’ЄВ ЮРІЙ ЄВГЕНІЙОВИЧ
Народився 18 жовтня 1955 року у м. Луганськ. Громадянин України. У 1977р. закінчив Ворошиловградський машинобудівний інститут за спеціальністю „економіка та організація машинобудування”, інженер – економіст. Після вузу працював інженером Центральної науково-дослідної станції з праці Міністерства вугільної промисловості, інженером інституту „Гіпромашвуглезбагачення”, начальником планово-економічного відділу Ворошиловградського обласного об’єднання „Побутрадіотехніка”. З 1985 до 1987 р.р. – інструктор організаційного відділу Ленінського райкому Компартії України, м. Ворошиловград; з 1987 до 1991р.р. – інструктор відділу організаційно – партійної та кадрової роботи обкому Компартії України, м. Ворошиловград.
З січня 1991 року до призначення на посаду 1-го заступника голови облдержадміністрації працював на ЗАТ „Луганський трубний завод”, починаючи з посади начальника планово-економічного відділу, потім – заступник директора з економіки - начальник планового економічного відділу, заступник директора з економіки та зовнішньо-економічних зв’язків, заступник директора з економіки; перший заступник голови Правління (директора заводу); в.о. голови Правління (директора заводу). Голова Правління - директор закритого акціонерного товариства „Луганський трубний завод”. з 1 червня 2004 року. Нагороджений почесною грамотою Кабінету Міністрів України. Загальний стаж роботи 29 років.

ЗАБЛОЦЬКИЙ ВОЛОДИМИР ВАЛЕНТИНОВИЧ
Народився в Луганську 6 лютого 1956 року. Громадянин України. У1983 році закінчив Ворошиловградський педагогічний інститут, у 1992 році – Київський інститут політології та соціального управління за спеціальністю – „історія і педагогіка, теорія соціально-політичних відношень”.
Загальний стаж роботи 26,5 років. З 1973 року працював токарем на Ворошиловградському верстатобудівного заводі, потім навчався у Ленінградському Вищому політичному училищі МВС СРСР. Після отримання педагогічної освіти працював вчителем історії середньої школи № 26 у Стаханові, директором середньої школи № 13 в Теплогорську, директором середньої школи № 7 у Стаханові. У 1988–1989р.р. – лектор Стаханівського міському Компартії України, у 1989 -1991р.р. – інструктор, завідуючий ідеологічним відділом, консультант, секретар Стаханівського міському Компартії України. Потім – заступник міського голови Стаханівського міськвиконкому, начальник управління з питань внутрішньої політики Луганської обласної державної адміністрації, завідуючий відділом по зв’язкам з громадськими організаціями та політичними партіями виконавчого апарату Луганської обласної ради.
До призначення на посаду заступника голови Луганської облдержадміністрації працював заступником керівника секретаріату виконавчого апарату Луганської обласної ради з червня 2006 року. Депутат обласної ради.

ЗАПОРОЖЦЕВ МИКОЛА ВАСИЛЬОВИЧ
Народився 1 червня 1949 року в с. Никонорівка Мальчевського району Ростовської області. Громадянин України. У 1978р. закінчив Ворошиловградський машинобудівний інститут за спеціальністю „машини та технологія обробки металів тиском” та у 1984р. – Вищу партійну школу при ЦК Компартії України.
Загальний стаж роботи 36 років. З 1966 року працював слюсарем верстатобудівного заводу ім. Леніна, м. Ворошиловград; секретарем комітету комсомолу ПТУ № 45, потім – диспетчером, старшим диспетчером дослідницько-експериментального заводу гірничорятувальної апаратури та обладнання, м. Ворошиловград. З 1973р. – завідуючий відділом комсомольських організацій Жовтневого райкому ЛКСМ України, м. Ворошиловград; інструктор відділу, завідуючий сектором, заступник завідуючого, завідуючий відділом Ворошиловградського обкому ЛКСМ України, інструктор, завідуючий організаційним відділом Ленінського райкому Компартії України, м. Ворошиловград. У 1984-1991р.р. – інструктор відділу, помічник першого секретаря, керуючий справами обкому Компартії України, м. Луганськ. З 1992 до 1995р.р. працював як провідний економіст із зовнішньо-економічної діяльності, начальник відділу зовнішньоекономічних зв’язків та бартерних операцій,. віце-президент – начальник відділу кадрів, соціальних та загальних питань орендного підприємства фірми “Луганськнафтопродукт”. У 1995 – 1997р.р. – директор з комерційних питань та зовнішньоекономічної діяльності, заступник генерального директора Східної філії корпорації Міжнародна авіакомпанія “Антонов Аеротрек” в Луганську. Потім працював начальником відділу, заступником директора закритого акціонерного товариства “Луганськпромкомплект”; заступником директора малого приватного підприємства “Холдінговий центр “ „Інвестбуд”, заступником директора ТОВ “Ньюінвестбуд”, м. Луганськ.
З жовтня 1998р. до березня 2005 р. обіймав посаду заступника голови-керівника апарату Луганської облдержадміністрації. У 2005-2006р.р. – заступник керівника виконавчого апарату - начальник інформаційно – аналітичного управління виконавчого апарату Луганської обласної ради. З квітня 2006р. до призначення на посаду заступника голови Луганської облдержадміністрації працював заступником голови Луганської обласної ради.
Нагороджений орденом „За заслуги” ІІІ ступеня, медаллю „ За трудову відзнаку”, медаллю „За заслуги перед Луганщиною” ІІІ ступеня, відзнакою „Шахтарська Слава” III та II ступенів. Депутат обласної ради

КРИВУЛЯ ВОЛОДИМИР МИКОЛАЙОВИЧ
Народився 20 вересня 1951 року в Луганську. Громадянин України. У 1986р. закінчив Ворошиловградський машинобудівний інститут за спеціальністю „економіка і планування матеріально–технічного постачання”, економіст. Загальний стаж роботи 36 років.
Працює з 1968р. Спочатку – товарознавець БМП 290 тресту Казахтрансбуд Карагандинська область, потім – інженер відділу матеріально – технічного постачання на ливарно–механічному заводі, м. Ворошиловград; вантажник, інженер відділу матеріально–технічного постачання на заводі електронного машинобудування, м. Ворошиловград; інженер, економіст відділу матеріально – технічного постачання заводу лужних акумуляторів; слюсар, моторист промивального приладу на копальні Красноармійська об’єднання Северовостокзолото, м. Певськ Магаданської області; старший економіст, заступник начальника, начальник відділу матеріально – технічного постачання заводу лужних акумуляторів, м. Ворошиловград; начальник відділу матеріально – технічного постачання налагоджувального управління тресту „Вуглеавтоматика”, м. Ворошиловград; начальник управління виробничо-технологічної комплектації тресту „Шахтобудмонтаж”; заступник директора на заводі лужних акумуляторів, м. Ворошиловград; заступник, перший заступник начальника Головного територіального управління Держпостач УССР, м. Ворошиловград; заступник генерального директора ВАТ Луганськнафтопродукт”, м. Луганськ; директор обласного відділення Всеукраїнського благодійного фонду „Професіонал”, м. Луганськ. З жовтня 2001р. – начальник регіонального управління адміністрування акцизного збору державної податкової адміністрації в Луганській області. З вересня 2003р. – заступник Голови державної податкової адміністрації в Луганській області. З жовтня 2005р. до липня 2006р. працював директором державного підприємства „Консалтингова компанія АВІКО ТОВ „ЛАК – М” в Луганську.
До призначення на посаду заступника голови Луганської облдержадміністрації працював помічником – консультантом народного депутата України Іванова Володимира Михайловича з липня 2006 року.

РИСУХІН ЛЕОНІД ІВАНОВИЧ
Громадянин України. Народився 24 серпня 1955 року в м.Гірське Луганської області. У 1982р. закінчив Московський енергетичний інститут за спеціальністю „електропостачання промислових підприємств, міст та сільського господарства”, інженер – електрик. Має почесне звання „Заслужений будівельник України”. Загальний стаж роботи 29 років. Працював майстром ТЕЦ та майстром тепловозоскладального цеху № 2 виробничого об’єднання “Ворошиловградтепловоз”, потім – заступником начальника тепловозоскладального цеху № 2. З 1989 до 1992 р.р. – голова оргкомітету молодіжного житлового комплексу МЖК “Ровесник”, м.Ворошиловград; з 1992 до 1995 – директор виробничо-будівельного об’єднання МЖК, м. Луганськ. Після цього в Києві був директором виконавчої дирекції Асоціації МЖК України “Укрмолодьжитло”. З грудня 1995р. до лютого 2005р. обіймав посаду заступника голови Луганської облдержадміністрації.
З 2005р. до призначення на посаду заступника голови Луганської облдержадміністрації працював генеральним директором комунального підприємства „Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі з квітня 2005 року. Депутат Луганської обласної ради.