11 грудня 2006,10:52
Ціни бензин на Луганщині залишаються стабільними.

За останній тиждень роздрібні ціни на бензин марок А-92, А-95 та А-76 на бензозаправках Луганської області залишилися стабільними. При цьому ціна на дизепльне пальне та бензин марки А-80 дещо знизилася.
За повідомленням Державної інспекції з контролю за цінами в Луганській області, рівні середніх роздрібних цін по області за 1 літр склали: дизпаливо – 3 грн. 62 коп., бензин марки А-80 – 3 грн. 29 коп., бензин марки А-92 – 3 грн. 47 коп., бензин марки А-95 – 3 грн. 62 коп., бензин марки А-76 – 3 грн. 27 коп.
За результатами щотижневого моніторингу цінової ситуації на продовольчому ринку області спостерігаються незначні коливання цін на борошно, гречану крупу, яйця, молоко та м’ясо. Так, ціни на пшеничне борошно вищого ґатунку підвищилися на 2 коп. через насичення торгових підприємств борошном виробництва ВАТ „Луганськмлин”, незначно подорожчали яйця та фасоване молоко (на 4 коп.) через зростання торговельних надбавок на підприємствах торговлі.
Водночас у магазинах та на продовольчих ринках області здешевшала курятина, що обумовлено зниженням оптово-відпускних цін товаровиробником ТОВ СФ «Агроукрптаха». Знизилися також ціни на соняшникову олію.