12 грудня 2006,14:08
Урочисте відкриття шляхопроводу відбулось сьогодні біля міста Первомайськ.

12 грудня відбулась урочиста церемонія з нагоди відкриття після реконструкції мосту та шляхопроводу з підходами на автодорозі Красноармійск - Артемівськ - Михайлівка біля міста Первомайськ Луганської області. У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Леонід Рисухін, заступник голови облради Володимир Пристюк, голова Державної служби автомобільних доріг України Володимир Демішкан. Кращих будівельників нагороджено грамотами, подяками та відзнаками Укравтодору «Почесний дорожник», Подяками облдержадміністрації, грамотами облради, Служби автодоріг в Луганській області.
Реконструкцію мості та шляхопроводу було розпочато у липні 2004 року, фінансування здійснювалося з державного бюджету. У 2004 році для виконання підготовчих робіт було виділено 2,924 млн. грн., які були освоєні у повному обсязі. Недостатнє фінансування значно вплинуло на строки виконання робіт. За період 2004-2005 роки були виконані тільки підготовчі роботи з перевлаштування земполотна, розбирання конструкцій мостів та шляхопроводу на суму 6,9 млн. грн. Планом фінансування на 2006 рік було передбачено на реконструкцію 9,5 млн. грн., але інтенсивна реконструкція зазначеного об’єкта розпочалася після прийняття Державною службою автомобільних доріг України рішення про додаткове виділення фінансування у сумі 10 млн. грн. Загальна вартість робіт на шляхопроводі склала 26,5 млн. грн.
Поновлення автомобільного сполучення поліпшить транспортне спілкування між містами Первомайськ, Стаханов, Брянка, Алчевськ, Луганськ та навколишніми населеними пунктами.