21 грудня 2006,14:03
Стахановський вагонобудівний завод нарощує обсяги виробництва.

На ВАТ «Стахановський вагонобудівний завод» підсумки 2006 року з випуску товарної продукції заплановані на рівні 495 млн. грн., що перевищить минулорічні показники в 1,7 рази. За 11 місяців поточного року на підприємстві вироблено товарної продукції на суму 411,4 млн. грн.
Перспективи подальшого нарощування обсягів виробництва надає розширення меж поставок, співпраця з такими крупними споживачами продукції, як комбінат «Урал-Калій», Росошанський завод мінеральних добрив, ВАТ «Азовмаш», Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат. На ВАТ «Стахановський вагонобудівний завод» відповідно до виробничої програми на 2007 рік виробництво товарної продукції буде доведено до 555,7 млн. грн., що на 12,2% більше рівня 2006 року.
Керівництво ВАТ «Стахановський вагонобудівний завод» бере участь в розвитку соціальної інфраструктури міста. Більше, ніж на 300 тис. грн. надається допомога школам, лікарням, та іншим бюджетним організаціям, у тому числі надання безкоштовних оздоровчих путівок в дитячі табори малозабезпеченим сім’ям, участь у підготовки міста до опалювального сезону (ремонт теплотрас й обладнання), озеленення міста, ремонт доріг та оформлення зупинок.