25 грудня 2006,11:14
Мінтопенерго перевіряє виконання доручень та використання виділених коштів після жовтневого візиту на Луганщину Юрія Бойка.

На Луганщину з робочим візитом прибули представники Міністерства палива та енергетики на чолі із заступником Міністра Юлієм Іоффе. Мета їх приїзду – контроль за виконанням протокольних доручень за підсумками минулого приїзду в область 10 жовтня 2006 року Міністра Юрія Бойка та визначення основних проблемних питань в регіоні, вирішення яких потребують на допомогу Минпаливенерго. Нагадаємо, що у жовтні Кабінет Міністрів України закріпив Мінпаливенерго за Луганською областю для надання всебічної допомоги у вирішенні соціально-економічних проблем регіону.
У Луганську Юлій Іоффе та інші представники мінтопенерго взяли участь у нараді з питань виконання плану соціально-економічного розвитку області у 2006 році та розрахунків за енергоносії й житлово-комунальні послуги. Також в нараді взяли участь перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Ареф'єв та голова обласної ради Валерій Голенко, міські голови, голови райдержадміністрацій, керівники управлінь облдержадміністрації та енергопостачальних підприємств.
У другій половині дня Юлій Іоффе відвідає Алчевськ, де огляне котельню „Східна” та проведе нараду в Алчевському міськвиконкомі. Планується розглянути два питання: 1) Хід виконання протокольних доручень за підсумками наради під головуванням Міністра палива та енергетики Бойка Ю.А. від 20.10.2006р.; 2) Звіт міських голів та голів райдержадміністрацій щодо освоєння коштів фінансової допомоги Міністерства палива та енергетики України на підготовку об’єктів житлово-комунального господарства до забезпечення сталого проходження опалювального сезону.
Після цього заступник Міністра палива та енергетики України поспілкується з пресою.