27 грудня 2006,15:52
Міжнаціональна дитяча ялинка відбулася сьогодні в Луганську.

Сьогодні в Луганському ляльковому театрі відбулось дитяче свято - Міжнаціональна новорічна ялинка. Привітати дітей з новорічними святами прийшов керівник апарату Луганської облдержадміністрації Сергій Тихоновський, представники «Асамблеї народів Луганщини», обласного центру народної творчості. Діти переглянули святкову новорічну виставу, взяли участь у різноманітних конкурсах. Кожна дитина, яка була запрошена на ялинку, отримала солодкі подарунки від облдержадміністрації та облради.
Міжнаціональна новорічна ялинка займає важливе місце серед заходів, спрямованих на зміцнення етнічної солідарності, збереження звичаїв та культур різних народів. Щорічно на це свято збирається близько 300 дітей різних національностей, які мешкають на території області.
Крім того, в області проводиться ще ряд заходів, які допомагають представникам різних етносів проявити свою самобутність, зберегти національні традиції. Це і щорічний фестиваль національних культур, і святкування пам’ятних та меморіальних дат, проведення спільних творчих вечорів тощо.