28 грудня 2006,14:26
Обласне новорічне свято для дітей-сиріт відбулося в Луганському цирку.

Обласне благодійне новорічне свято для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, вихованців шкіл-інтернатів відбулося сьогодні в Луганському цирку. На це свято з міст та районів області приїхали 1800 дітей. З Новим роком та Різдвом Христовим дітей привітали представники обласної влади Луганщини – виконуючий обов’язки заступника голови облдержадміністрації Юрій Хунов та заступник обласної ради Володимир Пристюк, а також керівники благодійного фонду „Благовіст”. Вони подарували кожній дитині м’які іграшки та солодощі. Але головним подарунком для вихованців шкіл-інтернатів стала новорічна циркова вистава.
Таке свято проводиться щороку в рамках акції «Руки надії». Саме для дітей, які не отримують ввід своїх батьків красивих подарунків та теплих поздоровлень обласна держадміністрація, обласна рада організують веселе свято в цирку.
Новорічні свята для дітей в Луганській області почалися з 19 грудня. У всіх школах-інтернатах діти зустрічали Свято Миколая. Голова Луганської облдержадміністрації Олександр Антіпов в цей день відвідав Теплогірську школу-інтернат, інші керівники також побували у різних дитячих закладах області. Вони вручили дітям-сиротам подарунки від Президента України, а також фрукти, солодощі, іграшки. Навчально-виховні заклади до новорічних свят від керівників області та місцевої влади отримали аудіо-відео апаратуру, спортивне обладнання, комп’ютери, одяг та взуття для вихованців.