29 травня 2007,14:42
Лутугинська школа - інтернат відзначила свій 50-річний ювілей.

25 травня Лутугинська школа - інтернат зустрічала свій 50-річний ювілей у колі друзів, гостей, спонсорів, випускників минулих років, ветеранів педагогічної праці та господарей школи - сьогоднішніх учнів. Як завжди, на святі були почесні гості вітальні речі, подарунки, танці, пісні, квіти, гарний настрій.
Директора школи Шаменко Л.П. було нагороджено медаллю „За заслуги перед Луганщиною»; кращих працівників школи було нагороджено грамотами Луганської облдержадміністрації, управління освіти та науки, грамотами та подарунками СБУ. На святі були присутні 15 ветеранів праці та близько 70 випускників минулих років.
Вшанували хвилиною мовчання, кого вже нема в живих: перших директорів Воркеля І.Ю., Мамушева В.Г. та ще 25 працівників школи.
Випускники школи подарували кошти для придбання необхідних інтернату освітлювальних приладів та книги. На святі не обійшли увагою двох випускниць школи 1964 року Кисельову Л,С, Гузєєву Н.М., які після закінчення школи - інтернату залишилися у рідних стінах та працюють вихователями та вчителями і понині.
Випускників 2007 року, а їх 36, прийшли привітати малюки, які побажали дітям в майбутньому жити у достатку і мирі, а на згадку подарували танок.
Про історію школи впродовж свята розповідала агітбригада, з гордістю демонстрували юні спортсмени свої кубки та медалі, а танцювальний колектив «Василички» подарував танці «Руслана» та «Україна».
На закінчення свята пролунав останній дзвоник, це було запрошення для випускників школи на урок-зустріч зі своєю молодістю.